MasterChef 6: «Την πρωτογνώρισα όταν...» - Τα συγκινητικά λόγια του Ηλία Μαμαλάκη για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

Η ανάρτηση στο facebook

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Την πρωτογνώρισα όταν...» - Τα συγκινητικά λόγια του Ηλία Μαμαλάκη για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/6) όπου νικητής του μαγειρικού ριάλιτι ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 58 βαθμούς αφήνοντας πίσω τη συμπαίκτριά του, Καλλιόπη Μπεζαντέ, καθώς απέσπασε μόλις 53 βαθμούς

Με αφορμή τον τελικό, λοιπόν, ο Ηλίας Μαμαλάκης, έκανε μία ανάρτηση για την μαγείρισσα που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του MasterChef και είχε να πει τα καλύτερα για τη γνωριμία τους. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«Την πρωτογνώρισα όταν ήμουν προσκεκλημένος στο ΜasterChef και έφτιαξε την μεταμοντέρνα πορτοκαλί πίτα. Από μακριά όμως. Έμαθα ότι μίλησε για μένα με πολύ όμορφα λόγια. Πώς τα έφερε η ζωή και γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ γι΄αυτό. Η γνώμη μου για αυτή είναι σταθερή. Ναι θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της , μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους έχει άποψη και θα πάει μπροστά. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ και τον Πάνο για την νίκη του. Θα έχει σπουδαία εξέλιξη. 2-3 βαθμούς τους χώριζαν για το έπαθλο , σχεδόν τίποτα δηλαδή».

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

Ανάρτηση Μαμαλάκη για Καλλιόπη

Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά το τέλος του MasterChef 6

Μπορεί από την άλλη η Καλλιόπη Μπεζαντέ να έφτασε ως την πηγή και να μην ήπιε νερό ωστόσο η διαγωνιζόμενη κατάφερε να κερδίσει την αγάπη χιλιάδων τηλεθεατών.

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος του τελικού η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά από σχεδόν 5,5 μήνες στο ριάλιτι.

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις».

MasterChef 6 - Η ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Η ανάρτηση της Καλλιόπης για το MasterChef 6