Masterchef 6: Δεν την είχαμε συνηθίσει έτσι - Αγνώριστη η Μπεζάντε με το μπλε μπικίνι της

Μία άλλη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: Δεν την είχαμε συνηθίσει έτσι - Αγνώριστη η Μπεζάντε με το μπλε μπικίνι της

Η Καλλιόπη Μπεζάντε ήταν ένα κορίτσι, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Masterchef 6, η οποία κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά με το έπαθλο να είναι μια ανάσα από εκείνη. Την είδαμε να μαγειρεύει μέχρι και τους τελικούς, αλλά τελικά δεν ήταν η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού.

Επιστρέφοντας στην κανονική της ζωή ένα από τα πράγματα, που την είδαμε να κάνει ήταν να επαναφέρει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνοντας μάλιστα την πρώτη της όλο νόημα ανάρτηση. Μέσα λοιπόν από το προφίλ της μπορέσαμε να δούμε στιγμιότυπα από την έξω ζωή της, για τα οποία δεν είχαμε ιδέα. Ένα από αυτά ήταν και η ίδια με το μπλε μπικίνι της σε μια τελείως χαλαρή της στιγμή.

Η Καλλιόπη Μπεζάντε από το Masterchef με μαγιό

Μπεζάντε με μαγιό

«Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή μετά το Μasterchef»

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Masterchef , που βρήκε νικητή τον Πάνο Κουμουνδούρο και την ίδια να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 16/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η φιναλίστ μίλησε τόσο για τα συναισθήματά της για το αποτέλεσμα, όσο και για τα επαγγελματικά της όνειρα για το μέλλον.

Αργότερα μάλιστα προχώρησε και σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες ανθρώπους που την στήριξαν όλο αυτο τον καιρό που ήταν, στο παιχνίδι, αλλά και να δώσει το δικό της μήνυμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή.

Αρχικά σχετικά με το αποτέλεσμα η φιναλίστ του τελικού ανέφερε:

«Δε στεναχωρήθηκα καθόλου που έχασα γιατί ένιωσα νικήτρια, μόνο που έφτασα ως εδώ και θα ακούγεται ότι ''α ξέρεις τι, πέρσι στον τελικό ήταν ο Πάνος με την Καλλιόπη''. Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη».

Ενώ τέλος για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε νέα εκπομπή είπε:

«Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή. Αν προκύψει μια τηλεοπτική πρόταση θα το σκεφτώ, μπορεί και να το δεχτώ, γιατί εμένα μ αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα και να μαθαίνω».