MasterChef 6: «Ένα πανέμορφο ταξίδι τελείωσε...» - Τα συγκινητικά λόγια του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για τους κριτές

Η ανάρτηση του μεγάλου νικητή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Ένα πανέμορφο ταξίδι τελείωσε...» - Τα συγκινητικά λόγια του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για τους κριτές

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του MasterChef 6 και αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και για την συμπαίκτριά του με την οποία πάλεψαν "σώμα με σώμα". Παρόλα αυτά, δεν έμεινε μόνο στα σχόλια που ανέφερε παρευρισκόμενος σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά θέλησε να μιλήσει και λίγο πιο προσωπικά μέσα από τον λογαρισμό του στο Instagram.

Ο ίδιος, λοιπόν, προχώρησε σε μία ανάρτηση μίας φωτογραφίας του μαζί με τους τρεις κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, κάνοντας γκριμάτσες, και ευχαρίστησε όλη την ομάδαπίσω και μπροστά από τις κάμερες, αλλά κυρίως τους ανθρώπους αυτούς που μέσα από τα μαθήματα και το χιούμορ τους έκαναν το ταξίδι αυτό της μαγειρικής ακόμη πιο μαγικό.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για τους τρεις κριτές του MasterChef

«Όπως είπαμε ένα πανέμορφο ταξίδι τελείωσε.. Γεμάτο χαρές γέλιο και παρα μα πάρα πολύ μαγειρική.. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και εγώ τους κριτές μας που ήταν υπέροχοι μαζί μας. Άκρως βοηθητικοί ευγενεστατοι άπειρο χιούμορ και φυσικά αυστηροί όπου έπρεπε.. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 3 σας είστε υπέροχοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για το MasterChef 6

«Θα ήθελα ακόμα και να συγκατοικώ με τον...»

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6, ο μεγάλος νικητής βρέθηκε στον καναπέ του Breakfast at Star, όπου έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη για όλα όσα έζησε 6 μήνες μέσα στο παιχνίδι. Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε, ενώ μοιράστηκε και τις στιγμές που τον έκαναν να θέλει να αποχωρήσει νωρίτερα.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους κριτές του παιχνιδιού, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το ποιος από τους 3 συμπαθεί περισσότερο.

«Συμπαθώ και τους τρεις πάρα μα πάρα πολύ, αλλά αν με ρωτήσετε με ποιον θα έκανα παρέα έξω, ακόμα και να συγκατοικήσω νομίζω η απάντηση θα είναι με τον κ. Κουτσόπουλο. Ωστόσο θα ήθελα να δουλέψω με τον κ. Κοντιζά, μ αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που εργάζεται. Όταν τον βλέπει να κάνει MasterClass, είναι σαν χορογραφία», παραδέχτηκε ο νικητής.

«Με ενδιαφέρει πολύ η ασιάτικη κουζίνα, τα υλικά της τα λατρεύω, αλλά γενικά θέλω να μάθω τα πάντα», πρόσθεσε.