Ο Κώστας Τσουρός "έσφαξε με το γάντι" την Λατινοπούλου - «Τα περιττά κιλά χάνονται, τα περιττά μυαλά όχι»

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Κώστας Τσουρός

Εφόσον η Δανάη Μπάρκα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, είδαμε να βρίσκεται στην παρέα του Πάμε Δανάη έκτατα ο Κώστας Τσουρός. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ωστόσο νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, όταν στην εκπομπή MEGA Καλημέρα σχολίασαν την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την δημόσια τοποθέτηση της, και αναφέρθηκε στο γεγονός με μια αποστομοτική απάντηση.

O Κώστας Τσουρός για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται υποψήφια στις επόμενες εκλογές και στην συνέχεια πρόβαλαν την χθεσινή δημόσια απάντηση της Δανάης Μπάρκα για το συμβάν.

Τότε ο Κώστας Τσουρός είπε με αφορμή τα όλα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Εγώ κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω επειδή το θέμα είναι τα κιλά, τα περιττά κιλά χάνονται, τα περιττά μυαλά δεν χάνονται».

Το συγκινητικό μήνυμα και η δημόσια υποστήριξη του Γεωργίου

Από την Τετάρτη 15/6 έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά από μια επίμαχη δημοσίευση, που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα, αναφορικά με τα κιλά της και μια φωτογραφία της με μαγιό, που κυκλοφόρησε και εξυψώθηκε από πολλούς.

Η κίνηση αυτή μπορεί να εμπίπτει στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης και της πολυφωνίας αλλά κατά τα άλλα αποτελεί μια άκρως προσβλητική και ρατσιστική κίνηση, μειώνοντας κάθε σωματότυπο, που κατά την πολιτικό φέρει περισσότερα από τα δικά της και τα συνηθισμένα κιλά.

Φυσικά και η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την επίθεση στο πρόσωπο της και την αντιμετώπισε πολύ άξια μιλώντας στην εκπομπή της σχετικά με το ζήτημα και καταστέλλοντας έτσι την ανάγκη κάποιων για προώθηση προσβλητικών σχολίων. Λέγοντας λοιπόν τα αυτονόητα δέχτηκε μεγάλη συμπαράσταση με το story του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram να ξεχωρίζει.

Μπάρκα - Γεωργίου