Άσχημα τα νέα για τη Μπάρκα μετά το σκηνικό με την Λατινοπούλου - Έγινε πριν λίγο γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άσχημα τα νέα για τη Μπάρκα μετά το σκηνικό με την Λατινοπούλου - Έγινε πριν λίγο γνωστό πως...

Την "έφαγε" η Αφροδίτη Λατινοπούλου τη Δανάη Μπάρκα μιας και μετά τα όσα προκλήθηκαν μετά από τις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια απουσιάζει την Παρασκευή 17/6 από το πλατό της εκπομπής, καθώς πριν την έναρξή της διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, και έτσι στην παρέα της εκπομπής βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Φυσικά και αστειευόμαστε καθώς και στα social media υπήρξε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης προς τη Δανάη η οποία πάντα έξω από τα δόντια περνά τα μηνύματά της κατά της οποιαδήποτε διάκρισης, και στην εκπομπή λοιπόν εμφανίστηκε μέσω βίντεοκλήσης πιο χαρούμενη από ποτέ με ένα πλατύ χαμόγελο.

Τα λόγια της Δανάης Μπάρκα στην έναρξη

«Έπεσε και το τελευταίο κάστρο, παρόλα αυτά θα το ξεπεράσουμε. Καλημέρα. Πέρασα τόσο ωραία στην Μύκονο και δεν θέλω να κακολογήσω το νησί. Είναι κάτι που υπάρχει. Φαντάζομαι ότι υπάρχει παντού σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Μύκονο. Να είμαστε προσεκτικοί γιατί χθες έκανα δύο τεστ και βγήκαν αρνητικά. Και παρόλα αυτά σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Οπότε γενικά ας προσέχουμε, ειδικά όσοι θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με μεγάλους ανθρώπους. Χθες ήθελα να πάω στη γιαγιά μου κι έκανα τεστ. Ας έχουμε το νου μας» είχε χαμογελώντας η παρουσιάστρια.

«Σε πιάνει μια λύπη...»

Λίγο μετά την έναρξη της (16/6) εκπομπής της, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να πάρει θέση και να δώσει τη δική της απάντηση στο απαράδεκτο σχόλιο που έκανε για εκείνη και το σώμα της η Αφροδίτη Λατινοπούλου (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να μην πει καν το όνομά της καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, αν βάλει το όνομά της στο στόμα της θα ασχημύνει και δεν το θέλει καθώς αισθάνεται πολύ όμορφη.

«Στην αρχή λέγαμε να μην ασχοληθώ με ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος μίλησε για εμένα χωρίς λόγο, λόγο δικό του. Ήταν περιττό. Όταν κάποιος θέλει να μιλήσει για θέματα υγείας κάνει συναντήσεις, γράφει άρθρα.

Σε πιάνει μια λύπη όταν βλέπεις ανθρώπους που το μόνο τους όπλο είναι να σχολιάζουν τρίτους. Επειδή πήρα πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη που έχω εγώ αυτή τη στιγμή και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με ένα κόμμα, στα αυτιά του οποίου ελπίζω να φτάσουν όλα αυτά που συμβαίνουν με τη συγκεκριμένη τον τελευταίο χρόνο και ασχολείται με τα κοινά, μου φάνηκε περίεργο να μην πούμε και τίποτα.

Ζούμε σε μία εποχή που παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία και η κακοποίηση που ακούμε κάθε λίγο για μία νέα γυναικοκτονία και μία ανθρωποκτονία, βλέπουμε ότι αυτοκτονούν άνθρωποι από ψυχολογικά προβλήματα, παιδιά που έχουν υποστεί bullying και γυρνάνε σπίτι τους και τα βλέπουν οι γονείς τους να κλαίνε.

Επειδή μπορεί λοιπόν να κάνουμε όλοι κάποια στιγμή παιδάκια κι εμείς αλλά και το συγκεκριμένο πρόσωπο... Δε σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια αν εμείς τροφοδοτούμε το συναίσθημα του ρατσισμού, της ομοφοβίας και όλων αυτών; Γι' αυτό είπα θα μιλήσω, είναι ένα κοινωνικό θέμα.

Δε θα πω ούτε το όνομα, γιατί αν πιάσω το συγκεκριμένο όνομα στο στόμα μου θα ασχημύνω και εγώ αισθάνομαι πολύ όμορφη. Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Στο τέλος της ζωής μας αυτά μένουν γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι ένα απλό περιτύλιγμα που κάποια στιγμή μπορεί να χαλάσει. Το μυαλό μένει, είναι η δύναμη με την οποία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Η διαφορά μου με αυτούς τους ανθρώπους και με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ χαίρομαι για την αγάπη, τα κατεβατά μου για το ότι κλαίω εύκολα, για το ότι γελάω πολύ και προσπαθώ να πορευθώ πάντα με γνώμονα την αλήθεια και όχι με το να χλευάζω άλλους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για όλους»