«Με γυναίκες σαν τη Δανάη...» - Πανικός με το κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου

Την αποθέωσαν!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με γυναίκες σαν τη Δανάη...» - Πανικός με το κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου

Σάλος προκλήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την "επίθεση" που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή μία ανάρτησή της με μαγιό. Εξαιτίας της έκτασης που πήρε το γεγονός, αποτέλεσμα είχε την διαγραφή της κ.Λατινοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και μία τεράστια αγκαλιά όλου σχεδόν του καλλιτεχνικού χώρου - και μη - στην Δανάη Μπάρκα για το μεγαλείο της ψυχής της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί» ήταν κάποια από όσα απάντησε η παρουσιάστρια μετά από όλο αυτό το ζήτημα...

Κύμα στήριξης στη Δανάη Μπάρκα από όλη τη showbiz

Το σχόλιο αυτό ωστόσο φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητους τους εγχώριους celebrities που μέσα από αναρτήσεις στα δικά τους προφίλ και σχόλια στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε εκείνη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις για την εμφάνισή του, και τα λόγια τους συγκινούν και δίνουν δύναμη!

Ανάμεσά τους ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου, ο σεφ της εκπομπής Τίμος Ζαχαράτος αλλά και πολλοί άλλοι...

Κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου
Στήριξη στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου
 Πανικός με κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα
 Πανικός με κύμα αγάπης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου
Μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου οι αναρτήσεις για Δανάη
Κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα

Υπέρ της Λατινοπούλου ο Φραγκολιάς, ενοχλημένη η Τσιμτσιλή

Την επίμαχη ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής (17/6) η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά να αντιδρά και να τάσσεται υπέρ της πολιτικού.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με το παραλήρημα το ρατσιστικό, γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο. Γιατί θεωρώ ως όσο δίνεις χώρο σε τέτοια θέματα τα γιγαντώνεις», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια.

«Μα δε μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας», είπε ο Φραγκολιάς.

Ήταν ρατσιστικό, γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά και την εμφάνιση του οποιουδήποτε. Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας διάφορα μηνύματα.

«Για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά, νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της, κάνει επιτυχία και ντύνεται όπως θέλει. Για μένα είναι παράδειγμα αυτό. Για μένα», ολοκλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.