«Όσο όμορφη κι αν είναι...» - "Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο πλευρό της Λατινοπούλου

Δεν θεωρεί την Δανάη Μπάρκα υγιές πρότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όσο όμορφη κι αν είναι...» -

Το ζήτημα σχετικά με την "επίθεση" της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Δανάη Μπάρκα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και έχει δημιουργηθεί τεράστιο κύμα υποστήριξης προς την παρουσιάστρια από την ημέρα της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών και των σχολίων της πρώτης, την Τετάρτη 15/6.

Παρόλα αυτά, φυσικά, θα υπήρχε και η υποστήριξη του κοινού από την αντίθετη πλευρά και ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να υπερασπιστούν την πολιτικό είναι και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προσπάθησε να εξηγήσει για ποιο λόγο η Δανάη Μπάρκα δεν είναι ένα υγιές πρότυπο, ενώ "τα έβαλε" και με την Νέα δημοκρατία.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπόγδάνου για την "επίθεση" της Λατινοπούλου στην Μπάρκα

«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους «προοδευτικούς». Με τη #Λατινοπουλου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την Δανάη Μπάρκα και την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Υπέρ της και ο Κώστας Φραγκολιάς

Την επίμαχη ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα (δείτε εδώ τι έγραψε) θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής (17/6) η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά να αντιδρά και να τάσσεται υπέρ της πολιτικού.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με το παραλήρημα το ρατσιστικό, γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο. Γιατί θεωρώ ως όσο δίνεις χώρο σε τέτοια θέματα τα γιγαντώνεις», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια.

«Μα δε μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας», είπε ο Φραγκολιάς.

Ήταν ρατσιστικό, γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά και την εμφάνιση του οποιουδήποτε. Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας διάφορα μηνύματα.

«Για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά, νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της, κάνει επιτυχία και ντύνεται όπως θέλει. Για μένα είναι παράδειγμα αυτό. Για μένα», ολοκλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.