«Όταν έγραψαν "Ο Λιάγκας είναι χοντρός" δεν βγήκε κανείς να....» - Χαλασμός στον αέρα του Πρωινού

Ανέβηκαν οι τόνοι με αφορμή το περιστατικό με Μπάρκα - Λατινοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν έγραψαν

Η ομάδα του Πρωινού σήμερα 17/6 το πρωί, σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Δανάη Μπάρκα. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη μίλησε με χυδαίο τρόπο για τα κιλά της ηθοποιού - παρουσιάστριας, με την δεύτερη να απαντάει δημόσια με τον πιο σωστό και ωραίο τρόπο.

Βέβαια, ο σχολιασμός δεν έμεινε μόνο εκεί. Παρουσιαστές και πάνελ αναφέρθηκαν στην κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να στηρίξει δημόσια την Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά ειδικά την διαγραφή της από την Ν.Δ.

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπουύλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στην Δανάη Μπάρκα και προφανώς είμαστε όλοι οι λογικοί άνθρωποι μαζί της. Αυτό όμως να γίνεται προς όλους, να μη γίνεται μόνο -ορθώς- για τη Δανάη Μπάρκα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν είμαστε υπέρ κανενός. Είμαστε κατά αυτών που παίρνουν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου από την παραλία και έχουν να πουν κάτι και να σχολιάσουν. Άμα είναι να το πάμε έτσι -δεν θέλω να γίνω κακιά- να σχολιάσουμε και τον κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου για αυτό που βλέπουμε», ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το bullying που δεχόταν για τα κιλά του

«Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός», δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να την δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά», είπε ο παρουσιαστής.

Το κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα, δεν άφησε ασυγκίνητους τους εγχώριους celebrities που μέσα από αναρτήσεις στα δικά τους προφίλ και σχόλια στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε εκείνη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις για την εμφάνισή του, και τα λόγια τους συγκινούν και δίνουν δύναμη!

Ανάμεσά τους ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου, ο σεφ της εκπομπής Τίμος Ζαχαράτος αλλά και πολλοί άλλοι...

Κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις ΛατινοπούλουΣτήριξη στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου Πανικός με κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα Πανικός με κύμα αγάπης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις ΛατινοπούλουΜετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου οι αναρτήσεις για ΔανάηΚύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα