«Δεν υπάρχει ζώνη δική μου, μόνο αυτή που...» - Η επική ατάκα της Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για την Μαρία Μπακοδήμου

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει ζώνη δική μου, μόνο αυτή που...» - Η επική ατάκα της Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για την Μαρία Μπακοδήμου

Αρκετές ήταν οι φήμες σχετικά με το ποιος θα "αντικαταστήσει" την Ιωάννα Μαλέσκου στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ, και τελικά επιβεβαιώθηκε πως η Μαρία Μπακοδήμου θα αναλάβει την παρουσίαση ψυχαγωγικού μαγκαζίνο στο κανάλι του Φαλήρου τη νέα σεζόν στη ζώνη που τώρα η Ιωάννα Μαλέσκου παρουσιάζει το Love it.

Η αντίδραση της Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για την Μπακοδήμου

Η δημοσιογράφος της Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 17/6, συνάντησε την παρουσιάστρια για να τη ρωτήσει για αυτήν την τελευταία εξέλιξη, με την ίδια λακωνικά αλλά και επικά με την ατάκα: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν υπάρχει καμία ζώνη δική μου, μόνο αυτή που φοράμε στα παντελόνια μας. Να είστε καλά καλημέρα».

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ

Τα σενάρια που ήθελαν την Μαρία Μπακοδήμου να αποχωρεί από την κριτική επιτροπή του J2US επιβεβαιώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η παρουσιάστριά έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΙ. Και μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά η παρουσιάστρια είναι ήδη στο δυναμικό του.

Σαν απο μηχανής θεός η Μαρία Μπακοδήμου ήρθε για να δώσει την λύση στον ΣΚΑΙ μετά τις ντόμινο αποχωρήσεις των παρουσιαστριών του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το περιεχόμενο της νέας εκπομπής, η οποία θα μεταδίδεται στην ώρα της Ιωάννας Μαλέσκου θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό. Φυσικά και αυτή η εκπομπή θα πρέπει να στηρίζει τα προγράμματα του σταθμού, προβάλλοντας τα ριάλιτι και τους συμμετέχοντες.

Μάλιστα άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα ραντεβού με συνεργάτες για να στελεχωθεί και να ξεκινήσει «με τα μπούνια» η νέα εκπομπή.

Μπακοδήμου Μαρία

Σε λίγες μέρες ξεκινά το καλοκαίρι και η τηλεοπτική σεζόν 2021 - 2022 φτάνει στο τέλος της. Από Σεπτέμβριο, όμως αρχίζει μία νέα, που θα έχει πολλές τηλεοπτικές μεταγραφές, εκπλήξεις και πήγαινε έλα μεταξύ των καναλιών.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου,«Love It», είναι μία από εκείνες που ρίχνει αυλαία, όπως ανακοίνωσε και η ίδια (και θα δείτε παρακάτω), αλλά ταυτόχρονα τελειώνει και η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι του ΣΚΑΪ, γεγονός στο οποίο συνέβαλλε και η πτώση της τηλεθέασης της εκπομπής.

Η ίδια βέβαια δεν έχει μιλήσει ακόμα για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά μάλλον έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις συζητήσεις με το Star αλλά και με την ΕΡΤ. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει κάτι αλλά ο ΣΚΑΪ σίγουρα βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση για το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στη μεσημεριανή ζώνη.

Το κανάλι προσανατολίζεται σε νέους πειραματισμούς και όχι τόσο σε πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στο κανάλι. Στόχος είναι να βρεθεί μία παρουσιάστρια έμπειρη αλλά και δοκιμασμένη, που θα αναλάβει το συγκεκριμένο project. Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία φαίνεται να είναι θετική σε αρκετές από τις προτάσεις κατά τις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ.. Μέχρι στιγμής, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και δε θα είναι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Μπακοδημου