«Θέλω να πω στον φίλο μου τον Light...» - Τον "άδειασε" η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλω να πω στον φίλο μου τον Light...» - Τον

Την Πέμπτη 16/6 ο γνωστός τράπερ Light προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις ιδιαίτερα στα τηλεοπτικά πλατό. Ένα από τα πρόσωπα που θίχτηκαν από τα σχόλιά του είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μέσα από την εκπομπή της, Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής 17/6 θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η οικογένεια είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας επηροής των νέων παιδιών, όμως δεν είναι ο μοναδικός, με αποτέλεσμα και οι μουσικοί και οι τραγουδιστές που εκφράζουν ορισμένες απόψεις με τα τραγούδια τους να παίζουν ρόλο στον τρόπο που συμπεριφέρονται και μιλούν, γι' αυτό είναι κρίσιμο πέρα από τα όπλα, τα λεφτά και τις γυναίκες, να παρουσιάζουν κι άλλες αξίες με τα καλλιτεχνικά τους έργα.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στον Light

«Θέλω να πω στον φίλο μου τον Light, o οποίος να σας θυμίσω ότι όταν είχαμε ανέβει πάνω στη σκηνή είχε γυρίσει και είχε πει ότι έχω στιγματίσει τα εφηβικά του χρόνια και ότι έχει μεγαλώσει μαζί μου. Θέλω λοιπόν να του πω ότι καλώς ή κακώς είναι καλλιτέχνης και όπως ξέρει, οι καλλιτέχνες επηρεάζουν την κοινή γνώμη όπως και τα ΜΜΕ, όπως η εκκλησία, το σχολείο, η κοινωνία, όπως η οικογένεια.

Δεν είναι μόνο η οικογένεια. Από τη στιγμή που το παιδί θα αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω, αρχίζει και επηρεάζεται και από άλλους φορείς. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί. Ναι, ο γονέας θα κάνει τη δουλειά του αλλά πρέπει και οι καλλιτέχνες επειδή τα παιδιά τους θαυμάζουν, πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί. Εγώ θα πω στο παιδί μου ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες σε αυτή τη ζωή, αλλά θα πρέπει λιγάκι να βοηθήσουν κι εκείνοι γιατί αποτελούν πρότυπα αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπέτυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε επίσης στο θέμα

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η Μπέτυ Μαγγίρα αποφάσισε να μιλήσει για όλα συμβαίνουν στον χώρο τις τραπ μουσικής, αφορμώμενη από τις δηλώσεις του Light, που στήριζε τον Tranno σε όλα όσα έχουν συμβεί με την οπλοκατοχή και έστησε στον τοίχο τους παρουσιαστές (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Light).

Μάλιστα η παρουσιάστρια τόνισε πως εκείνοι φέρουν ευθύνη για όσα γράφονται στα τραγούδια τους και πως δεν μπορούν έτσι απλά κανονικοποιούν την εγκληματικότητα. Ενώ μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών, που εκείνος διαλύει.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν αυτά τότε. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει, ότι φέρεις ευθύνη εσύ, αλλά δεν σημαίνει, όταν αποτελείς πρότυπο δεν σε βαραίνει μια ευθύνη, στο ότι όταν αυτό το δείχνεις προς τα έξω ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά να το βλέπουν ως κάτι ωραίο, ενώ δεν είναι», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε από τη στιγμή που το έχεις ζήσει και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο alert, στο να μην ζούνε τα παιδιά πλέον τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν τα παιδιά μου».

«Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου των παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.