Light vs τηλεπαρουσιαστές: ''Μείνετε στα πάνελ και αφήστε τους δρόμους για εμάς...''

Τους τα έψαλλε ο τράπερ στο στόρυ του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Light vs τηλεπαρουσιαστές: ''Μείνετε στα πάνελ και αφήστε τους δρόμους για εμάς...''

Ο γνωστός τράπερ Light απάντησε μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στα όσα αρνητικά σχόλια άκουσε χθες Τετάρτη 15/6 πρόσφατα από τα πάνελ διάφορων εκπομπών σχετικά με τις δηλώσεις του για την τραπ μουσική και τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας. Αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες, ο τράπερ όμως επίσης δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω , αφού μας έχει συνηθίσει στις άμεσες αντιδράσεις μέσω instagram κάθε φορά που εμπλέκεται το όνομά του στο οτιδήποτε.

Να υπενθυμίσουμε ότι δηλώσεις του Light από την εκδήλωση της Panic Records προβλήθηκαν χθες στην εκπομπή «Happy Day». Εκεί όταν ερωτήθηκε για την περίπτωση με την οπλοκατοχή του συναδέλφου του Trannos, αποποιήθηκε κάθε ευθύνη ως καλλιτέχνης και έριξε τις ευθύνες στους γονείς που ανατρέφουν παιδιά για το τι γίνονται, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια.

Τι ''έσουρε'' o Light στους τηλεπαρουσιαστές μέσα από το νέο του story στο Instagram

«Επίσης ως προς απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου χθες το βράδυ, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε ότι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς και σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας αν είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς.

Να δείχνετε στα παιδιά σας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Δεν φέρουμε εμείς κάποια τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολύ αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε, την οποία ζήσαμε, τα πράγματα τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική και τους στίχους μας γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου.

Εσύ είσαι ο γονιός του, πάρε το τάμπλετ, εξήγησε του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγαλώνεις εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς γιατί νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα γίνονται μόνο στο Bronx και την Αμερική. Φαίνεται πόσα λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνετε στους δρόμους, οπότε καλύτερα θα ήταν να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς» τόνισε ο Light.

O Light απαντά πρώτη φορά για το σάλο που προκλήθηκε με τη σύλληψή του - «Εγώ ήμουν αυτός!»

Το πρωί της Τρίτης 31/5, η κάμερα του Πρωινού είχε συναντήσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον γνωστό τράπερ Light, ο οποίος "έλυσε" τη σιωπή του και απάντησε πρώτη φορά στον σάλο που είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρό με τη σύλληψή του λόγω ενός βίντεο που είχε ανεβάσει στο instagram του στο οποίο φαινόταν να χορεύει έχοντας πάνω του κάποια όπλα.

Μίλησε μεταξύ άλλων και για το σκηνικό με τον Snik πετώντας την σπόντα του μετά τη νέα πρόσφατη κόντρα τους...

«Εγώ ήμουν αυτός με τα όπλα. Εγώ ήμουν αυτός ρε, σταμάτα. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τώρα η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Έχουμε δικαστήριο με αυτό, έχουμε και κάτι άλλα θεματάκια. Συγγνώμη από ποιον να ζητήσω; Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αναποδιές έχει όλος ο κόσμος. Δε ξέρω αν ήταν ψεύτικα ή αληθινά. Τα είχαν εκεί για μια δουλειά. Δε ρώτησα τι ήταν. Τώρα από εκεί και πέρα θα το αφήσουμε στην κρίση της δικαιοσύνης» είπε ο Light.

Όσο για τον αγώνα… στο ρινγκ που είχαν προγραμματίσει με τον Snik, τελικά αυτός μάλλον δε θα γίνει, αφού ο δεύτερος το αποφεύγει με κάθε τρόπο όπως ανέφερε.