Η κόντρα συνεχίζεται - Ο Light κατηγορεί τον Snik για κλεμμένο τραγούδι

«Τότε να δείτε πώς θα πονάτε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η κόντρα συνεχίζεται - Ο Light κατηγορεί τον Snik για κλεμμένο τραγούδι

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Snik με τίτλο «Traficante» και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και η κόντρα από τον Light ξεκίνησαν κατευθείαν. Σύνηθες θεωρείται πλέον να λογομαχούν οι τραγουδιστές της Τραπ σκηνής, πολλές φορές υπαρκτούς αλλά και ανύπαρκτους λόγους.

Γενικότερα, τα τελευταία τραγούδια του Snik αποτελούν την αρχή για να ξεσπάσει σάλος. Μια το «Τσιντσίλα», που έφερε σε ρήξη τον Snik με τον Madclip και τώρα αφορμή στάθηκε το «Traficante». Όπως δήλωσε ο light το τραγούδι ουσιαστικά αντιγράφει στοιχεία από τον Mc Daddy.

Ο Light λοιπόν, μιας και δεν ''κολλάει'' πουθενά προκαλεί τον Snik επιτέλους να τα πούνε από κοντά και να λυθούν οι κόντρες με όποιον τρόπο..Ωστόσο στο σημείο αυτό δεν αρκούσε το όνομα του Snik και κάπου εκεί έμπλεξε και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα σχόλια στο Πρωινό και η δήλωση του Light

«Κάτσε να δούμε θα έρθει στο ρινγκ το αγόρι σας; Τότε να δείτε πώς θα πονάτε. Εγώ δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Και στο ρινγκ θα του τη δώσω και στα νούμερα. Αλλά κάτσε να δούμε, θα έρθει στο ρινγκ; Γιατί τώρα προκαλεί τον Λιάγκα, προσπαθεί να το κάνει παρωδία, να μην έρθει» αναφέρει ο Light στα social media.

H κόντρα του Snike με τον Λιάγκα

Tα ειρωνικά σχόλια μέσω Instagram του Snik θέλησε να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 7/2 στο «Πρωινό». Ο δημοφιλής τράπερ έκανε δυο αναρτήσεις γεμάτες ειρωνεία στα social media με αποδέκτη τον γνωστό παρουσιαστή μετά τον τσακωμό που είχε με τον Light.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερος μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο.

Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει “γυμνοσάλιαγκας”.( Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση του Σνικ) Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…» τόνισε ο παρουσιαστής.