Οριστικό τέλος για το Big Brother από το ΣΚΑΪ

Η δεύτερη σεζόν δεν πέτυχε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό τέλος για το Big Brother από το ΣΚΑΪ

Μπορεί η πρώτη σεζόν του Big Brother στον ΣΚΑΪ να στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά τη δεύτερη σεζόν. Το ριάλιτι εγκλεισμού δεν απέδωσε όσο είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι της παραγωγής και έτσι δεν θα ανανεώσει για την επόμενη χρονιά.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Big Brother

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ΣΚΑΪ είχε αγοράσει τα δικαιώματα του ριάλιτι για δύο χρόνια και μετά τη φετινή σεζόν αποφασίστηκε να μην αγοραστούν και για τρίτη χρονιά.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα έχουμε μπόλικο ριάλιτι φέτος από το κανάλι του Φαλήρου. Πέρα από το Survivor All Star που θα ξεκινήσει, θα επιστρέψει και ένα πρόγραμμα που είχε μείνει στον «πάγο» για τρία χρόνια (δείτε εδώ ποιο).

Αποκαλυπτικός ο Χάρης Βαρθακούρης για το «Big Brother»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε νωρίς την Δευτέρα 13/6 ο Χάρης Βαρθακούρης για να παραχωρήσει συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά. Αυτή ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική αφού ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την παρουσίαση του Big Brother, την «κόντρα» με το ζεύγος ΓκουντάραςΚάκκαβα αλλά και τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Βαρθακούρης πρόσφατα απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει πολύ γνωστό ριάλιτυ για να συμμετάσχει μαζί με τον καλό του φίλο Γιάννη Βαρδη, ωστόσο όπως είχε πει και τότε στη συνέντευξή του οι λόγοι ήταν κατά βάση ιατρικοί και το συζήτησε πριν πει το μεγάλο όχι.

Αρχικά κλήθηκε να αποκαλύψει τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από το ρόλο του ως παρουσιαστής στο Big Brother:

«Δεν έχω κάποια πρόταση τηλεοπτική και δεν με απασχολεί. Δεν θέλω να σχολιάσω reality, δεν με αφορά και δεν τα βλέπω. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother είπα να το δοκιμάσω. Είχα και πιο εύκολες προτάσεις, κυρίως για κριτής το οποίο το σνόμπαρα. Επέλεξα την πιο δύσκολη για μένα, αυτή που θα συζητηθεί. Κάτι που γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό άρχισε να δέχεται πυρά η εκπομπή και πήρε και μένα η μπάλα. Ο κόσμος νομίζει ότι εσύ κινείς τα νήματα. Μου έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου.

Από ένα σημείο δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα. Η εντολή που δέχτηκα και τελικά αυτό ισχύει για όλους τους παρουσιαστές του Big Brother είναι ότι απαγορεύεται να πάρω θέση. Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι μπορώ να διαλέξω τους σχολιαστές δίπλα μου. Υπήρχε μια λογοκρισία» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ριάλιτυ.

Τέλος για τη σύζυγό του Αντελίνα και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είπε:+

«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα έχει γυρίσει στο χρώμα της. Είναι πιο υγιές τώρα το μαλλί της που γύρισε στο μελαχρινό. Την γουστάρω περισσότερο τώρα» αποκάλυψε για την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.