Κατερίνα Καινούργιου: Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής - Η άγνωστη πρόταση για το ΣΚΑΙ για το...

«Έχουν περάσει χρόνια οπότε θα το πω…»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής - Η άγνωστη πρόταση για το ΣΚΑΙ για το...

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για το Big brother, το πρωί της Παρασκευής 17/6 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία αποκάλυψη - βόμβα μιας και κανείς δεν γνώριζε πως πριν μερικά χρόνια είχε δεχτεί πρόταση και η ίδια να αναλάβει την παρουσίαση του.

Πιο αναλυτικά με αφορμή λοιπόν το ρεπορτάζ σχετικά με την απόφαση του ΣΚΑΪ να μη συνεχίσει το πρότζεκτ του Big Brother τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση αλλά αρνήθηκε.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το Big Brother

«Θέλω να κάνω μια αποκάλυψη, έχουν περάσει χρόνια οπότε θα το πω…. Πριν κάποια χρόνια, όχι πολλά, έληγε το συμβόλαιό μου εκεί που ήμουν και μου είχαν προτείνει να κάνω ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ. Εκεί μου είπαν να παρουσιάσω το Big Brother και μια ακόμα καθημερινή απογευματινή εκπομπή.

Εννοείται ήταν πολύ τιμητικό για εμένα, όμως θεώρησα ότι κάτι τέτοιο δε θα μου έκανε καλό και ότι δε θα ήμουν και καλή παρουσιάστρια στο Big Brother. Μάλιστα είχα πει τότε ότι θέλω να συνεχίσω το πρωινό, μου αρέσει το πρωινό και κάτι τέτοιο δε θα με βοηθούσε… Μιλάω για το Big Brother που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης».

«Τα σχόλια μιας θλιβερής προσωπικότητας»

Χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, καθώς η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έβαλε στον στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σωστό πρότυπο για να προβάλλεται στην τηλεόραση (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Φυσικά η αντίδραση της παρουσιάστριας δεν άργησε να φανεί και έδωσε την δική της απάντηση στην πολιτεύτρια. Πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν το μέρος της, ενώ η φίλη της Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως την γνώμη της και να στηρίξει την συνάδελφό της.

Την στήριξή της προς την Δανάη Μπάρκα έδειξε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο με τις δηλώσεις της φίλης της και γράφοντας: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι ΘΕΑ φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».