Ξανθός, πανύψηλος και γεροδεμένος - Κούκλος ο Σουηδός ετεροθαλής αδερφός της Ιωάννας Τούνη

Φήμες λένε πως είναι η αδυναμία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθός, πανύψηλος και γεροδεμένος - Κούκλος ο Σουηδός ετεροθαλής αδερφός της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, μπορεί πρόσφατα να έχασε το μεγάλο στήριγμά στη ζωή της, το οποίο ήταν η μητέρα της που λάτρευε, ωστόσο έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια από την μεριά του πατέρα της, τα οποία είναι στο εξωτερικό. Η αδερφή της Λυδία μένει μόνιμα εκεί, το ίδιο και ο αδερφός της, ο οποίος έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του γυναικείου κυρίως πληθυσμού μιας και είναι ο ορισμός του κούκλου!

Αυτός είναι ο αδερφός της Ιωάννας Τούνη

Τα γονίδια δεν αλλάζουν, καθώς όπως καλλονή είναι η ίδια, έτσι και ο αδερφός της είναι εξίσου πανέμορφος, ξανθός με μπλε μάτια! Είναι μισός Σουηδός, μισός Έλληνας, και αν θυμάστε η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μας τον είχε δείξει σε παλαιότερη ανάρτησή της, όταν είχαν πάει οι τρεις τους διακοπές οικογενειακά.

Ο David Magnusson μάλιστα στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media, είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα από αυτές τις διακοπές στην Ρόδο και τα likes είχαν πέσει βροχή.

Κούκλος ο ετεροθαλής αδερφός της Τούνη από τη Σουηδία

Όταν η Ιωάννα μάλιστα είχε μιλήσει στην συνέντευξη της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το ροζ βίντεο, μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στα αδέρφια της, αλλά και το πως έμαθε την ύπαρξη του ενός: «Δεν ήταν ο γάμος ή η αναγνώριση του παιδιού κάτι που τον εξέφραζε ως άνθρωπο. Έχω άλλα δύο ετεροθαλή αδέρφια από δύο διαφορετικές μαμάδες. Η μία αδερφή είναι στην Ολλανδία και έναν αδερφό στη Σουηδία. Είχε περίεργες σχέσεις με αυτά τα παιδιά. Τον έχω γνωρίσει στην Γ’ Δημοτικού. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τη σχέση μας.

Ο μπαμπάς δεν μου έλειψε, θα ήθελα όμως την πατρική στοργή. Έμαθα για την ύπαρξη των αδερφών μου αρκετά μεγάλη. Θυμάμαι ένα καλοκαίρι στη Ρόδο και ψαχούλευα. Τότε είδα μία φωτογραφία με ένα ξανθό αγοράκι με γαλάζια μάτια. Τότε ρώτησα με αφέλεια ποιο είναι αυτό το αγοράκι και μου απάντησε ότι είναι ο αδερφός μου», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Εξελίξεις με την υγεία της

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/6 η Ιωάννα Τούνη, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από μερικές αναρτήσεις και φωτογραφίες στα social media. Όπως εξήγησε στο Insta Story που ανέβασε, η γνωστή influencer έπαθε μία μικρή υπερκόπωση και έτσι αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Εκεί της χορηγήθηκαν οι απαραίτητες βιταμίνες, ενώ στο πλευρό της έχει την καλύτερη της φίλη, η οποία της κάνει παρέα στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η ίδια έφυγε από το νοσοκομείο μιας και έδωσε το παρών στη γιορτή για το Bubble Gun World, την εταιρία ρούχων που έχει με την κολλητή της.

«Θα ερχόμουν στα γενέθλια της Bubble Gun ακόμα κι αν ήμουν σε κώμα» είπε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα story που δημοσίευσε και φυσικά μαζί της ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πήρε κάμερα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και κατέγραψε τα πάντα.