Λαμπερή στην αγκαλιά του Πηλαδάκη - Με κολλητό midi φόρεμα στα μπουζούκια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Είναι πολύ καλά μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λαμπερή στην αγκαλιά του Πηλαδάκη - Με κολλητό midi φόρεμα στα μπουζούκια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπορεί να έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, αυτό το κομμάτι όμως αποτελεί παρελθόν πλέον για εκείνη και αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, ζει το παρόν και κάθε στιγμή από την παλιά της ζωή.

Ένα από τα πράγματα που της είχαν λείψει σίγουρα αυτό είναι ο σύντροφος της ο Κώστας Πηλαδάκης, με τον οποίο είναι χρόνια μαζί. Το ζευγάρι μάλιστα συζεί και από ότι φαίνεται το μέλλον τους θα είναι μακρύ. Πρόσφατα ο φακός τους απαθανάτισε στα μπουζούκια σε μια κοινή τους έξοδο, με τα βλέμματα του ενός στον άλλον να παίρνουν φωτιά.

Ο επιχειρηματίας ήταν συνεχώς στο πλάι του μοντέλου απολαμβάνοντας το σχήμα, που τραγουδούσε με εκείνους να τραβάνε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στα μπουζούκια με τον Κώστα Πηλαδάκη

Ναυσικά - Πηλαδάκης

Η εντυπωσιακή έκπληξη του Πηλαδάκη στην Ναυσικά

Μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν πολλοί θαυμαστές και δημοσιογράφοι, όμως ο μεγαλύτερος της θαυμαστής την περίμενε στο σπίτι της. Ο λόγος για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Μάλιστα ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα πάρτυ υποδοχής, για να νιώσει και πάλι όμορφα, μετά το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης πολλές φορές στήριζε την σύντροφό του, είτε μέσω δημοσιών μηνυμάτων στο Instagram είτε μέσω ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της έστελνε στα έπαθλα επικοινωνίας.

Η συνάντηση τους έδειξε σε όλους ότι ο έρωτας τους, όχι μόνο δεν έσβησε αυτούς τους 5 μήνες αλλά δυνάμωσε περισσότερο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στα social media, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί μακράς διάρκειας που αντικατοπτρίζει όλα όσα νιώθουν και το πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο.

https://dai.ly/k7Cdqu3QXTEvHVxYpx5[/OEm