«Δε μπορώ να πιστέψω ότι αν κάποιος θέλει να καταθέσει φοβάται!» - "Καταπέλτης" η Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Κούρκουλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δε μπορώ να πιστέψω ότι αν κάποιος θέλει να καταθέσει φοβάται!» -

Το πρωί της Παρασκευής 17/6, με αφορμή τις καταθέσεις στη δίκη Λιγνάδη και πιο συγκεκριμένα τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη η Έλενα Κούρκουλα, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε αρκετές αποκαλύψεις στην εκπομπή, σχολίασε τα όσα ανέφερε για τον σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον ισχυρισμό της Έλενας Κούρκουλα πως υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί, όπως η Σμαράγδα Καρύδη που θα ήθελαν να βρεθούν στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσουν για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά φοβούνται την κατακραυγή στα social media.

Όσα ανέφερε η Καινούργιου για τις καταθέσεις

«Στην κατάθεσή της η κυρία Κούρκουλα είπε ότι και άλλοι ηθοποιοί όπως είναι η Σμαράγδα Καρύδη θέλουν αλλά φοβούνται να καταθέσουν. Φοβούνται το twitter. Δε μπορώ να πιστέψω ότι αν κάποιος θέλει να καταθέσει φοβάται το twitter. Mπορεί να μην πιστεύουν στην αθωότητά του. Έτσι όπως το είπε η κυρία Κούρκουλα είναι σαν να λέει ότι πιστεύουν στην αθωότητά του αλλά φοβούνται τι θα πει ο κόσμος. Εμένα αν κάποιος είναι φίλος μου και πιστεύω στην αθωότητά του δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Καταθέτει και ο Διονύσης Παναγιωτάκης

Μετά από την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης ανέβηκε στο βήμα ως μάρτυρας υπεράσπισης και συνέχισε η δίκη με τη δική του κατάθεση

Όπως μετέφερε η Μπέσσυ Αντωνάκη στο Πρωινό, ο θεατρικός παραγωγός, χωρίς να θέλει να κάνει κάποια δήλωση στα τηλεοπτικά συνεργεία, καταθέτει αυτή την ώρα για τις ημερομηνίες του Αυγούστου 2015, που σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βρισκόταν μαζί του στο σπίτι του στην Ιθάκη.

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «δικαστήριο του καναπέ», δηλαδή για ανθρώπους που κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα. Μετά την κατάθεση του θεατρικού παραγωγού, καταθέτει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης.