Σασμός: Ο Ζαχαράτος έγινε σε λίγα λεπτά Καλλιόπη Σταματάκη - Η ξεκαρδιστική μίμηση του ηθοποιού

Τι ετοιμάζει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Ζαχαράτος έγινε σε λίγα λεπτά Καλλιόπη Σταματάκη - Η ξεκαρδιστική μίμηση του ηθοποιού

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος κάνει τεράστια θραύση όλα αυτά τα χρόνια με τις μιμήσεις, που κάνει. Το καλοκαίρι του ανήκει και μιας και ο κόσμος τον αγαπάει πολύ και τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, θα έχει την ευκαιρία να τον δει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Με αφορμή λοιπόν, την περιοδεία του που ανακοινώθηκε έδωσε μια γεύση στο κοινό του για όσα θα περιλαμβάνει η παράσταση του και ένα από αυτά θα είναι η μίμηση της Καλλιόπης Σταματάκη από την αγαπημένη σειρά ΄΄Σασμός΄΄. Ο Τάκης με ένα βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απέσπασε πολλά σχόλια, μετά από την αξεπέραστη μίμηση της Νικολούλη, που έκανε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Καλλιόπη από τον Σασμό

Η ξεκαρδιστική μίμηση του Τάκη ως Μαυρίκιος και Ιλάειρα

Το πρωί της Τετάρτης 15/6 ο Τάκης Ζαχαράτος ετοίμασε μια επική έκπληξη στην Μπέττυ Μαγγίρα. Στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου ο ηθοποιός ενσάρκωνε το αγαπημένο του ζευγάρι τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Μάλιστα ο Τάκης Ζαχαράτος έχει παραδεχθεί ότι «έχει πάθει έρωτα» με το ζευγάρι και πως σκοπεύει να το μιμείται σε όλες του τις παραστάσεις (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

«Το ζεύγος» έστειλε on air την πρόσκληση του γάμου τους αλλά και μήνυμα στην παρουσιάστρια ότι την θέλει για κουμπάρα! Μάλιστα ο Τάκης «Μαυρίκιος» αποκάλεσε τη μέλλουσα σύζυγό του «Ιλάρεια». Φυσικά η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε και είπε το μεγάλο ναι για την κουμπαριά.