«Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ! Είναι...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ! Είναι...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

Η απάντηση του Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού

Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.

Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.

Ενοχλημένη η Μαρία Σολωμού με τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» που θα συζητηθεί. Ωστόσο ήρθε σε πολύ δύσκολη όταν ο Γιώργος Λιάγκας την στρίμωξε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Φυσικά η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, όπως κάνει συχνά όταν έρχεται το ζήτημα στην σχέση της, ενώ για εκείνη η διπλωματία είναι μονόδρομος (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά).

Γιώργος: Εσύ τώρα από ό,τι βλέπουμε, είσαι σε μία σχέση.

Μαρία: Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με.

Γιώργος: Είδαμε κάτι φωτογραφίες, διαβάσαμε κάτι έντυπα, με τον Mente Fuerte.

Μαρία: Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο.

Φαίη: Αν αισθανόσουν ότι ζεις κάτι ιδανικό, γιατί να μην το πεις;

Μαρία: Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι.