«Α, είναι κι η μικρή Ουγγαρέζα εκεί;» - Το επικό σχόλιο του Ηλία Ψινάκη στο Δημήτρη Ουγγαρέζο

Γέλασε αμήχανα ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Α, είναι κι η μικρή Ουγγαρέζα εκεί;» -  Το επικό σχόλιο του Ηλία Ψινάκη στο Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Ηλίας Ψινάκης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις, όπως άλλωστε συνηθίζει. Μίλησε για το Γηροκομείο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Mega. Παράλληλα με το ιδιαίτερό του χιούμορ απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι είχε να του πει μια ιστορία. Δε παρέλειψε, όμως, να αφήσει ήσυχη και την παρουσιάστρια αφού της έκανε πρόταση, που την έκανε να σαστίσει.

Η ατάκα του Ηλία Ψινάκη στο Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Α, είναι κι η μικρή Ουγγαρέζα εκεί; Πρέπει να πω κάτι στην Ουγγαρέζα. Άκου. Είμαστε σε ένα σκάφος φιλικό για φαϊ με την Ελένη. Κάποια στιγμή, αφού έχουμε φωτογραφηθεί με όλο το πλήρωμα, μας λέει η ιδιοκτήτρια η κοτερατζού, θα βγάλετε μια φωτογραφία με την υποπλοίαρχο και τον ναύτη. Και μου λέει η Ελένη κανονικά, το τούβλο, η υποπλοίαρχος είναι ναύτης;»

«Έτσι όπως μου το έλεγαν εκείνη την ώρα, πάνω σε ένα σκάφος που έπαιζε μουσική… Θέλουμε η υποπλοίαρχος κι ο ναύτης να βγάλουμε φωτογραφία. Δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στην πρόταση του Ηλία Ψινάκη που την άφησε άφωνη

«Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου… Ραντεβού σε 30 χρόνια! Αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια!

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το τέταρτο live του X-Factor.

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Επειδή εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει, αισθάνομαι όμως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το show. Το πρώτο ρπάγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να το χαλάει ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του X-Factor για να κρίνει».

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@@@@. Ο π@@λ@ς είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω» τόνισε!