«Αν πρέπει να φύγω ή να πάρω τον…π@@ούλο!» - Έμειναν "κάγκελο" με τον Ηλία Ψινάκη για το X-Factor

«Εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν πρέπει να φύγω ή να πάρω τον…π@@ούλο!» - Έμειναν

Μετά την τυχαία τους συνάντηση, το μεσημέρι της Παρασκευής 17/6, ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γκεστ συμμετοχή του στο X-Factor και στις ατάκες για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είπε στο προηγούμενο live, αλλά και τις ατάκες του γενικότερα προς διάφορες κατευθύνσεις!

Οι επικές δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι, γιατί δεν είμαι σίγουρος. Εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι τεράστια παραγωγή, έχει καταπληκτικές φωνές, είναι κάτι που μου αρέσει. Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το σόου. Οπότε το πρώτο που σκέφτηκα ότι μπορεί να το χαλάει είναι ο εαυτός μου. Τώρα αφού το κανόνισα μπορώ να το πω.

Αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή, τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και ήταν και σε τρία X-Factor. Θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει αν πρέπει να φύγω ή να πάρω τον… π@@ούλο! Ο π@@λος είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης, με την Ελένη Μενεγάκη να παθαίνει σοκ.

Ο πραγματικός λόγος που φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης φοράει πάντα γυαλιά ηλίου, ακόμη και στα γυρίσματα του X-factor στα οποία συμμετέχει. Ωστόσο, ο λόγος είναι αρκετά σοβαρό, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για να περάσει αρκετά δύσκολα.

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας: κράνος, ειδικά γυαλιά και ειδικές γαλότσες.

Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα. Από τότε λοιπόν το μάτι του είχε κρεμάσει και παρόλο που το είχε φτιάξει στον Ανδρέα Φουστάνο, τώρα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους