Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο με την τυχαία συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Η κοινή έξοδος που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο με την τυχαία συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Στην θάλασσα βρέθηκε αμέσως μετά την σημερινή της 16/6 εκπομπή -δείτε εδώ ποιος ήταν ο καλεσμένος της- η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, ήρθε αντιμέτωπη και με μια όμορφη έκπληξη, καθώς είναι μια τυχαία συνάντηση με ένα παλιό της γνώριμο και καλό της φίλο.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος αυτό το καιρό συμμετέχει στα live show του X-Factor. Ο ίδιος λοιπόν συναντήθηκε με την παρουσιάστρια και φυσικά απαθανάτισαν την στιγμή αυτή και αγκαλιάστηκαν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Η συνάντηση Μενεγάκη - Ψινάκη

«Τυχαίες συναντήσεις» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη και λίγο αργότερα ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε ένα βίντεο μαζί με την παρουσιάστρια.

Η συνάντηση Μενεγάκη - Ψινάκη

Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης φοράει πάντα γυαλιά ηλίου, ακόμη και στα γυρίσματα του X-factor στα οποία συμμετέχει. Ωστόσο, ο λόγος είναι αρκετά σοβαρό, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για να περάσει αρκετά δύσκολα.

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας: κράνος, ειδικά γυαλιά και ειδικές γαλότσες.

Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα. Από τότε λοιπόν το μάτι του είχε κρεμάσει και παρόλο που το είχε φτιάξει στον Ανδρέα Φουστάνο, τώρα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους