Δύσκολες ώρες για την Ντόρα Μακρυγιάννη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Ντόρα Μακρυγιάννη

Θετική στον κορωνοϊό για τρίτη φορά διαγνώστηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη, με την ηθοποιό να κάνει γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση, προχωρώντας σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μπορεί να έχει νοσήσει ακόμη δύο φορές από τον covid-19 και να έχει κάνει και δύο εμβόλια, ωστόσο ο ιός της χτύπησε και πάλι την πόρτα.

Θετική στον κορωνοϊό η Ντόρα Μακρυγιάννη

«Ο Covid μου αφιερώνει ξανά: Κι όμως είμαι ακόμα εδώ… και αυτό το καλοκαίρι !!! Μπορείτε να με πάτε αν θέλετε σε κάποιο εργαστήριο για να βοηθήσω στην έρευνα ,με 2 εμβόλια και 2 νοσήσεις ο κορονοϊός μου ξανα χτύπησε την πόρτα! “Η μέρα της Μαρμότας” έχει καταντήσει πια η ζωή μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Θετική στον κορωνοϊό η Ντόρα Μακρυγιάννη

«Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και...»

Το πρωί της Τετάρτης (1/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ντόρας Μακρυγιάννη η οποία μεταξύ άλλων "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την απόφαση που πήρε να μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

«Με έχουν κουράσει πάρα πολύ τα καθημερινά γυρίσματα, είναι το τελευταίο καθημερινό που θα κάνω. Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, είδα την διαδικασία και μου άρεσε. Δεν τους αφορά η προσωπική μου ζωή, δεν είναι άμυνα, το προστατεύω.

Για τώρα δεν υπάρχουν στα πλάνα μου ο γάμος ή ένα παιδί. Λατρεύω τα παιδιά, αλλά το θεωρώ τεράστια ευθύνη. Μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσα, γιατί ένιωσα ότι μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα.

Ξαφνιάστηκα με το metoo, με το πόσα άτομα μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από ένα άτομο. Δεν υπάρχει το “γιατί τώρα;”, όποτε βρει την δύναμη θα το πει. Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει».