Στιγμές χαράς για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Πήρε το πτυχίο της με τον Κατσούλη στο πλευρό της

Η ανάρτηση που δημοσίευσε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές χαράς για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Πήρε το πτυχίο της με τον Κατσούλη στο πλευρό της

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πραγματοποίησε ένα μεγάλο όνειρό της και για μία ακόμη φορά είχε δίπλα το σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη - οι οποίοι πρόσφατα έκαναν αποκαλύψεις για τις ερωτικές στιγμές στο survivor. Συγκεκριμένα, η personal trainer κατάφερε να πάρει το πτυχίο της από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Ε.Κ.Π.Α. και να αποφοιτήσει και επίσημα από το πανεπιστήμιο.

Την είδηση έκανε γνωστή η Μαριαλένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την ορκωμοσία της. Η ανάρτηση συνοδευόταν από την εξής λεζάντα:

«Και ναι επίσημα πήρα πτυχίο. Σας έχω πει ότι τη σχολή την έχω τελειώσει εδώ και δύο χρόνια αλλά επειδή δεν ήθελα να κάνω ορκωμοσία μέσω skype, έκανα τα χαρτιά μου τώρα για να γίνει σωστά η ορκωμοσία μου. Όπως και έγινε…», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που δέχτηκε.

«Παρόλα αυτά ήθελα η ορκωμοσία μου να γίνει στο πανεπιστήμιο, να φορέσω το καπέλο μου και τη στολή μου. Δεν πειράζει έγινε στη σχολή, στο αμφιθέατρο, το ίδιο αποτέλεσμα είναι, η τελετή λίγο άλλαξε. Είμαι με πτυχίο γυμνάστρια», πρόσθεσε η ίδια.

Το βίντεο που ανήρτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την αποφοίτησή της

Πάντα στο πλευρό της ο Σάκης Κατσούλης

Τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο Survivor όπου κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να μιλάει όλη η Ελλάδα καθώς παρά το γεγονός ότι μπήκαν ως χωρισμένοι, οι δυο τους μετά το τέλος του ριάλιτι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον κάτι που πλέον δεν διστάζουν να το δείξουν φανερά. Μάλιστα, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ το ποσό που κέρδισε) παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου (28/5) θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση στην αγαπημένη του δημοσιεύοντας τα πιο γλυκά τους στιγμιότυπα. Μεταξύ άλλων, στην λεζάντα της δημοσίευσής του δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνεις ότι είσαι ερωτευμένος όταν δεν μπορείς να κοιμηθεί γιατί συνειδητοποιείς ότι η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τα όνειρα».