«Ναι, έχουμε χωρίσει» - Πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε για πρώτη φορά το τέλος της σχέσης της

Επιβεβαίωσε τις φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ναι, έχουμε χωρίσει» - Πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε για πρώτη φορά το τέλος της σχέσης της

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την φιναλίστ του GNTM, Εβελίνα Σκίτσκο να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της, Ευγένιο Αντωνίου (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες). Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή Έλα να δεις και στον δημοσιογράφο, Νικόλα Μουσικού και επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα.

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Σκίτσκο για τον χωρισμό της

«Ναι, έχουμε χωρίζει με τον Ευγένιο, είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαι εγώ πολύ καλά και κάνω focus στη δουλειά μου και υπάρχει πάρα πολλή αγάπη. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό επειδή θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι πιο προσωπικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά και είμαι κι εγώ πολύ καλά. Όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο θεωρώ ότι τον αγαπάς και θέλεις το καλό του», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Σκίτσκο.

Πώς είναι σήμερα η Εβελίνα

Σε ηλικία 20 ετών γνωρίσαμε την 24χρονη σήμερα Εβελίνα Σκίτσκο, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1 του STAR. Από την αρχή που μπήκε στο σπίτι ήταν φαβορί του τελικού και μέχρι τέλους οι στοιχηματικές έλεγαν πως θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και το συμβόλαιο. Όταν όμως ήρθε η ώρα του τελικού, η Ειρήνη Καζαριάν της το άρπαξε μέσα από τα χέρια, αφού τελικά εκείνη αναδείχθηκε νικήτρια.

Από την ημέρα λοιπόν που ολοκληρώθηκε το ριάλιτι, το μοντέλο κρατάει χαμηλό προφίλ στα media, αφού δεν θέλει να απασχολεί με τη ζωή της. Έχει ρίξει όλο το βάρος της στη δουλειά, ενώ προτεραιότητα της είναι και η κορούλα της.

Όπως είδαμε από το προφίλ της στο Instagram, μπορεί οι κριτές του GNTM να την προτιμούσαν ξανθιά, ωστόσο η ίδια άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της. Πλέον τα έχει καστανά με αφέλειες, ενώ παραμένει κούκλα και εντυπωσιακή όποτε την πρώτη ημέρα που την γνωρίσαμε.

Συνεχίζει δυναμικά να ασχολείται με τη μόδα και οι φωτογραφίες της είναι "φωτιά".

Εβελίνα Σκίτσκο GNTM

Εβελίνα Σκίτσκο GNTM 1

Εβελίνα Σκίτσκο Instagram