GNTM: Τρελά ερωτευμένη η νικήτρια Εβελίνα Σκίτσκο - Στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο

Δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Τρελά ερωτευμένη η νικήτρια Εβελίνα Σκίτσκο - Στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο

Τρελά ερωτευμένη είναι η νικήτρια του GNTM, Εβελίνα Σκίτσκο και δεν το κρύβει λεπτό. Η ίδια μάλιστα βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ιταλία, μαζί με τον νέο της σύντροφο.

Το νεαρό μοντέλο από τις πρώτες κιόλας μέρες του ριάλιτι μόδας είχε μιλήσει για την κορούλα της, Αριάννα, που τρέφει τεράστια αγάπη και αδυναμία.

Μπορεί με τον πατέρα της μικρής να μην είναι μαζί, ωστόσο η Εβελίνα έχει φτιάξει ξανά την ζωή της και μάλιστα βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην όμορφη Ιταλία, με το μοντέλο να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το ταξίδι τους ενώ πριν λίγο καιρό η ίδια είχε δημοσιεύσει και μια topless φωτογραφία της.

Φωτογραφία της Εβελίνας Σκίστσο με τον σύντροφό της

Τρελά ερωτευμένη η νικήτρια Εβελίνα Σκίτσκο

Μέσα σε τόσους χωρισμούς είχαμε και μία επανασύνδεση

Αν κάτι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τις εξελίξεις στην ελληνική showbiz το καλοκαίρι του 2021 αυτό είναι η λέξη χωρισμός. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίναμε να μετράμε «θύματα» μιας και η μία σχέση διαλυόταν μετά την άλλη.

Το «ρόδι» έσπασαν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι ανακοίνωσαν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ότι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους. Η ανακοίνωση ήταν λιτή και έγινε από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η είδηση έγινε γρήγορα γνωστή και το πρώην ζευγάρι την επιβεβαίωσε μιας και δεν ήθελε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταίοι στη λίστα των «τρανταχτών» χωρισμών ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης οι οποίοι πήραν διαζύγιο ενώ οι φήμες λένε πως ήταν χωρισμένοι εδώ και 2 χρόνια!

Μέσα σε όλα τα άσχημα όμως ήρθε και μία επανασύνδεση για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο γνωρίσαμε σε ένα από τα ριάλιτι.

Ο λόγος για την φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου, η οποία με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο χώρισε μόλις πριν από έξι μήνες.

Κέισι Μίζιου επανασύνδεση