«Είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου» - Απασφάλισε ο Ρουβάς

«Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον αδερφό μου»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου» - Απασφάλισε ο Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη σχέση του, βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά τη νύχτα της Παρασκευής 17/6, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γοητευτικός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδελφό, Σάκη με κέντρο την δική του, ξεχωριστή διαδρομή.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για τον αδερφό του, Σάκη

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το Survivor, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ».

«Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει «αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά» και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ».

«Το ότι λέγομαι Ρουβάς, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Απόστολος και Σάκης

Τα "έσπασε" στα μπουζούκια που τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς, ο Απόστολος

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αδερφός του, Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4/6 ο Απόστολος Ρουβάς όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την παρέα του, ενώ άγνωστό παραμένει αν ήταν μαζί και η κούκλα σύντροφός του - δείτε την εδώ.

Ο σεφ, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 5, επέλεξε για την έξοδό του το μαγαζί που τραγουδά ο αδερφός του στην Θεσσαλονίκη. Στα βίντεο που ανέβασε από το προφίλ του στο Instagram, ο σεφ απαθανατίζει τον Σάκη, την ώρα που ερμηνεύει μερικές από τις παλιές του επιτυχίες.

Τα δυο αδέρφια έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και το έχουν αποδείξει και μέσα από δηλώσεις που έχουν κάνει.