Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

« Όταν έφυγα από την Κοζάνη...» - Το απίστευτο περιστατικό που περιέγραψε ο Τσαλταμπάσης από την αρχή της καριέρας του

Άφησε άφωνους τους παρουσιαστές

« Όταν έφυγα από την Κοζάνη...» - Το απίστευτο περιστατικό που περιέγραψε ο Τσαλταμπάσης από την αρχή της καριέρας του
News 17.06.2022 23:52
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για τη συνεργασία του με το Γιάννη Μπέζο, βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής 17/6, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Κατά φαντασίαν ασθενής», στην οποία συμμετέχει. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε και στη θεατρική συνεργασία που είχε σαν παιδί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για τις εκπομπές που έκανε σε κανάλι της Κοζάνης.

Το απίστευτο περιστατικό του Θανάση Τσαλταμπάση στην αρχή της καριέρας του

«Έκανα εκπομπές σε κανάλι της Κοζάνης. Όταν έφυγα από την Κοζάνη πήγα ένα βράδυ και πήρα τις κασέτες -δεν το έχω πει ποτέ- “κάτσε μην γίνω ποτέ γνωστός”. Μόνο εγώ τα έχω. Γι’ αυτό και μετά έγινα ηθοποιός. Είχε πολλή επιτυχία. Έγινα πάρα πολύ γνωστός. Είχα συνηθίσει να με κοιτάνε. Ήμουν η φίρμα του χωριού. Ήμουν όλη τη μέρα κάθε μέρα για αυτή την εκπομπή».

Οι δηλώσεις τους Θανάση Τσαλταμπάση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε στην Μελωδία της Ευτυχίας παίξαμε περίπου τέσσερις μήνες και δεν θυμάμαι πότε ακριβώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρρώστησε. Είχαμε διπλή διανομή στον δικό μου ρόλο μαζί με ένα άλλο παιδί και θυμάμαι πως την μέρα που εγώ δεν ήταν να παίξω, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα παίξουμε όλοι γιατί «θα είναι η τελευταία παράσταση». Εμείς δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Την ακούγαμε ότι έβηχε τον τελευταίο καιρό αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο».

«Πήγαμε στο θέατρο και ήταν ένα πάρτι η τελευταία παράσταση! Ήμασταν όλοι πάνω, διπλοί ρόλοι, έκανε πλάκα η Αλίκη και στο τέλος κλαίγαμε πάρα πολύ στην υπόκλιση. Εμείς όμως κλαίγαμε πιο πολύ τότε που θα σταματούσε η παράσταση και όλη αυτή η παρέα. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα».

«Ήμουν στην Χαλκιδική και άκουσα πως φώναζαν κάποιες κυρίες ότι πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ότι μούδιασα, τα έχασα! Εκείνο το τρίμηνο, τετράμηνο την έζησα και δεν πίστευα ότι αυτή η τόσο ζωντανή κυρία που πριν λίγο ήμασταν μαζί στη σκηνή… πότε πρόλαβε και έγινε όλο αυτό το πράγμα. Μου είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο» συμπλήρωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι μαζί 13 χρόνια αλλά τη βλέπουμε σπάνια - Αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του Θανάση Τσαλταμπάση

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν πιστεύω ότι οι επαναλήψεις...» - Η αναφορά του στον Πέτρο Φιλιππίδη

Share