Βραδινή απόδραση με άλλον στο τιμόνι - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Για που το 'βάλε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βραδινή απόδραση με άλλον στο τιμόνι - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει ως κεντρική παρουσιάστρια ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και ο παράλληλος ρόλος της μητέρας μειώνει ακόμα περισσότερο τον προσωπικό της ελεύθερο χρόνο. Τα Σαββατοκύριακα είναι οι μόνες ημέρες, που μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει λίγο πιο ξέγνοιαστο χρόνο.

Το βράδυ της Παρασκευής 17/6 αφού είχε τελειώσει η εβδομάδα και οι σχετικές υποχρεώσεις έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το οποίο έκανε γνωστό πως ταξίδευε ίσως κάπου εκτός Αθηνών. Η απόδρασή της αυτή προδίδεται με το το τοπίο γύρω να είναι πιο ερημικό και τα διόδια στο βάθος.

Σε κάθε περίπτωση θα φανεί το μέρος, που θα πάει τις επόμενες ημέρες ίσως και το πρόσωπο, που οδηγούσε μιας και πρόσφατα έκανε μια πολύ σοβαρή δήλωση για τα προσωπικά της.

Το νυχτερινό ταξίδι της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά - Ταξίδι

«Δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος...»

Το πρωί της Πέμπτης 9/6 η εκπομπή «Πρωινό» μετέδωσε ένα πολύ περίεργο βίντεο. Πρόκειται για ένα live στο Tik Tok που έκανε κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, την ίδια ώρα που απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Ωστόσο η προβολή του εν λόγω βίντεο έφερε αναστάτωση μεταξύ των παρουσιαστών. Ενώ φυσικά για ακόμα μία μέρα, ήταν αντίθετες οι απόψεις των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι δείχνουν όλο και περισσότερο τη δυσαρέσκειά τους να συνεργάζονται.

Σε όλη αυτή την κόντρα οι υπόλοιποι συνεργάτες προσπαθούν να μένουν αμέτοχοι και να μην παίρνουν ούτε το μέρος του ενός, ούτε του άλλου, ενώ συνήθως παραμένουν σιωπηλοί. Στην εν λόγω περίπτωση και πάλι η διένεξη ήταν μεταξύ των δύο κεντρικών παρουσιαστών.

«Αυτό τώρα πρέπει να το παίξουμε εμείς; Επειδή εγώ δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος. Μπορούμε λίγο να αλλάξουμε θέμα;», είπε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ανένδοτος: «Τι να σε κυνηγήσει; Εσύ το τράβηξες; Όχι, να μην αλλάξουμε θέμα, περίμενε. Δεν γίνεται σε αυτή τη χώρα να αλλάξουμε θέμα τώρα».

«Εμείς θα το λύσουμε τώρα;», συνέχισε η πρώην σύζυγός του.