''Με αποπήρε, γιατί νόμιζε ότι ήμουν...'': Τα καρφιά του Ζαφείρη Μελά προς τη Ναταλία Γερμανού

Τι συνέβη μεταξύ των δύο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
 ''Με αποπήρε, γιατί νόμιζε ότι ήμουν...'': Τα καρφιά του Ζαφείρη Μελά προς τη Ναταλία Γερμανού

Ο γνήσιος λαικός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη μέσα από την οποί αποκάλυψε πως παρεξηγήθηκε με πασίγνωστη παρουσιάστρια, καθώς ο ίδιος κράτησε ουδέτερη στάση στο θέμα με τις καταγγελίες εις βάρος καλλιτεχνών. Ο λόγος φυσικά για τη Ναταλία Γερμανού, που όπως είπε ο τραγουδιστής τον αποπήρε για τη στάση του.

Η παρεξήγηση μεταξύ των δύο κρατάει καιρό, αφού οι συγκεκριμένες δηλώσεις είχαν γίνει στην εκπομπή της Γερμανού καλύτερα δε γίνεται τον περασμένο Φεβρουάριο και τότε η παρουσιάστρια είχε δυσαρεστηθεί πολύ . Μάλιστα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το περιστατικό είχε δηλώσει ότι δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να του ζητήσει συγγνώμη, ενώ και ο ίδιος δε φάνηκε ιδιαίτερα μεταμελημένος.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μελά και τα καρφιά προς τη Γερμανού

-Θα θέλατε να αποσαφηνίσετε τη δήλωσή σας ότι είστε και με τις δυο πλευρές όσον αφορά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος πολύ γνωστών ηθοποιών;

«Καταρχήν να ξανά διευκρινίσω ότι είπα τη γνώμη μου μόνο σε ό,τι αφορά τον κύριο Χαϊκάλη. Άκουσα λοιπόν που έλεγε η κοπέλα που τον κατήγγειλε, ότι την ενοχλούσε μέσω τηλεφώνου κλπ. Και αναρωτήθηκα γιατί απλά δεν του έκλεινε το τηλέφωνο και καθόταν και τον άκουγε.

Δηλαδή αν με πάρει κάποιος εμένα τηλέφωνο και αρχίσει να μου λέει διάφορα, θα κάτσω και θα τον ακούσω; Θα του το κλείσω επί τόπου. Αυτή ήταν η άποψη μου, δεν μίλησα για κανένα άλλον. Δεν είμαι και με τις δύο πλευρές, είμαι μόνο με την πλευρά των γυναικών που έκαναν τις καταγγελίες.

Δεν γίνεται να βιάζεται η κάθε γυναίκα, το κάθε κορίτσι, το κάθε παιδί από τον κάθε ανώμαλο και τρελό. Μίλησα μόνο για τον κύριο Χαϊκάλη και αυτή είναι η άποψή μου. Και όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την κυρία Γερμανού, προφανώς κάτι δεν κατάλαβε καλά από αυτά που εννοούσα και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε».

-Έχετε μιλήσει με την κυρία Γερμανού; Καθώς είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ συζητήσιμος και δίκαιος…

«Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Με αποπήρε, γιατί νόμιζε ότι ήμουν με το μέρος των βιαστών και είπε διάφορα. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα».

Πυρ και μανία η Γερμανού: «Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες...»

Η Ναταλία Γερμανού, όπως και στην περίπτωση του Μελά, έτσι και στις άλλες είναι από τις παρουσιάστριες που δε μασάνε τα λόγια τους.

Έτσι πριν από περίπου ένα μήνα (15/5) η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με την υπόθεση του Θύμιου από τον Πύργο που αγνοείται μετά από το bullying που υπέστη. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν τους νοιάζει στα Φάρσαλα αυτό (ότι αποβλήθηκε λόγω σωματικής βίας). Και θα σου πω και κάτι που το συζητούσα με τον αρχισυντάκτη μου, γιατί διάβασα και κάτι σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Κατσαούνη που έγραφαν για κατάντια της κοινωνίας μας.

Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας, το να μαζευτεί μια μερίδα ανθρώπων να επευφημούν έναν συντοπίτη τους που τον γουστάρουν και τον αγαπούν, επειδή έτσι θέλουν… Δεν πειράζει, δεν είναι κακό αυτό!

Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες και μπούληδες πάνε στον Πύργο Ηλείας και τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πολύ σοβαρό τροχαίο, στον Θύμιο αναφέρομαι, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί και να ψάχνουμε τα ίχνη του» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, κάποιοι τραμπούκοι που τα βάζουν με έναν άνθρωπο που είναι ευάλωτος, ανήμπορος και δυστυχής. Εκεί είναι η κατάντια και όχι επειδή ζητωκραυγάζουν επειδή ένας συντοπίτης μας γύρισε κι έτσι γουστάρουμε να του πούμε κι ένα μπράβο. Καταλάβατε;»

Δηλώσεις Ναταλίας Γερμανού