Το "καρφί" προς την Ναταλία Γερμανού - «Δεν μιλήσαμε, με πίκρανε το θέμα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ζαφείρης Μελάς είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αναφερόμενος στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο. Μέσα σε όλα η Ναταλία Γερμανού είχε τοποθετηθεί καθώς όλα όσα είχε ακούσει δεν την άρεσαν καθόλου.

Έτσι, στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ξανά στο συγκεκριμένο συμβάν, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το ποια είναι η σχέση του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν μιλήσαμε με την κα. Γερμανού, δεν έτυχε. Με πίκρανε γιατί πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Εγώ αλλιώς το έθεσα και αλλιώς το παρουσίασαν.

Δεν ξέρω γιατί το πήρε τόσο σοβαρά η κ. Γερμανού. Αλλά εντάξει μωρέ, δικαίωμά της, πρόβλημά της να το πάρει όπως θέλει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά

Ναταλία Γερμανού: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη στον Ζαφείρη Μελά»

Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και θέλησε να δώσει μία ακόμα σκληρή απάντηση στον Ζαφείρη Μελά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ένιωσε σε καμία περίπτωση την ανάγκη να του ζητήσει συγγνώμη.

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του τραγουδιστή, τον οδήγησε στο να απαιτήσει μία συγγνώμη από εκείνη καθώς όπως είπε, μίλησε με άσχημο τρόπο τόσο για εκείνον όσο και για την κόρη του.

Η Ναταλία Γερμανού δεν του χαρίστηκε και λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή της τόνισε πως δεν έχει σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά καθώς με τα λόγια του υποβάθμισε τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ναταλία Γερμανού Ζαφείρης Μελάς

Την ίδια θέση κράτησε και όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα από τον ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε.