Η αποστομωτική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά

«Αυτή η λέξη είναι ιερή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποστομωτική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να απαντήσει στον Ζαφείρη Μελά ο οποίο θεώρησε πως πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα στο Καλύτερα δεν γίνεται για εκείνον.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να είναι πολύ ενοχλημένη με την τοποθέτηση του Ζαφείρη Μελά για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τόνισε πως αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην κόρη του, δε θα του άρεσε καθόλου.

Από τη μεριά του λοιπόν ο τραγουδιστής απάντησε στη Ναταλία Γερμανού και είπε πως μίλησε άσχημα τόσο για εκείνον όσο και για την κόρη του και άρα πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη.

Ναταλία Γερμανού Ζαφείρης Μελάς

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στη "συγγνώμη" που πρέπει να ζητήσει στην αρχή της εκπομπής της και μετά από λίγη ώρα τοποθετήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να το κάνει αφού ο Ζαφείρης Μελάς επανέλαβε ακριβώς όσα είχε πει και στην δική της εκπομπή για τις καταγγελίες.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά

«Έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ πως αυτή είναι μια λέξη ιερή.

Ειλικρινά δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο θα επαναλάβω ότι εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε ακριβώς αυτά που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό.

Είπε πάλι, «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου». Είπε πάλι ότι μες στο καμαρίνι του είναι αυτός και ο μάνατζερ του. Είπε πάλι ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του θα τα έβρισκε σκούρα με την κόρη του γιατί η κόρη του είναι αντράκι. Σαν να υποννοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν στην τραγική θέση να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση, δεν ήταν αντράκια» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού. «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Μελά. Συγγνώμη. I am sorry but i’m not sorry».

«Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πρόβαλλαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού να γίνεται έξαλλη, μετά από κάποιες παλιές δηλώσεις του ηθοποιού - σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «Όλα» ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε λέγοντας: «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»