Ήταν σε σχέση πολύ πριν τον Snik και τον Αργυρό - Ο κορυφαίος ηθοποιός στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έχει παίξει σε πολλές χολιγουντιανές ταινίες και τους έχουν απαθανατίσει σε βόλτα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν σε σχέση πολύ πριν τον Snik και τον Αργυρό - Ο κορυφαίος ηθοποιός στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της showbiz. Σπουδαία καριέρα έχει χτίσει ωστόσο και στο εξωτερικό, όπου έμενε για πολλά χρόνια, αλλά επισκέπτεται και τώρα που αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα.

Πριν λοιπόν έρθει στην χώρα της και γίνουν γνωστές οι δυο σχέσεις της, αυτή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και στη συνέχεια με τον Snik, φήμες την ήθελαν να διατηρεί σχέση με πασίγνωστο ηθοποιό του Hollywood.

Σε δηλώσεις μάλιστα που είχε κάνει παλιότερα στο The 2night show είχε αποφύγει να παραδεχτεί κάτι επίσημα όμως το γέλιο της έλεγε πολλά, ενώ με υπονοούμενο απαντούσα πως "εγώ δεν ξέρω τίποτα".

Αυτός είναι ο φημολογούμενος ηθοποιός πρώην σύντροφος της Ηλιανας Παπαγεωργίου

Ο λόγος για τον Sebastian Stan, τον ηθοποιό της Marvel, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο Game of thrones αλλά και πολλές άλλες μεγάλες ταινίες και σειρές.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ. Παραμένει single και οι φωτογραφίες της από τις διακοπές της στη θάλασσα δείχνουν πόσο καλά περνάει.

Φωτογραφίες από το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον πρώην σύζυγό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνώρισε τον αγαπημένο της Γιάννη το 2010 με 2011 και αποφάσισαν να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2015. Ο γάμος έγινε κυρίως γιατί εκείνη έμενε στην Αμερική, ο σύντροφος της είχε αποφασίσει να μετακομίσει και ο ίδιος στη χώρα.

Με λίγα λόγια παντρεύτηκαν για να διευκολύνουν λίγο όλες τις διαδικασίες με την έκδοση της πράσινης κάρτας και την παραμονή τους στη χώρα. Βέβαια, φυσικά και ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, αλλά παραπάνω για να βοηθηθούν σε όλες αυτές τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Κουμπάροι ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Γιάννα Τερζή, ενώ καλεσμένους δεν είχαν. Μετά από ένα χρόνο το 2016 αποφάσισαν να χωρίσουν. Υπήρξε κάποια επανασύνδεση το 2017, αλλά τελικά δεν πήγε καλά και τελικά χώρισαν.

Όσον αφορά το διαζύγιο τους άργησε να βγει παρόλο που είχαν υπογράψει και οι δυο πλευρές. Δεδομένου ότι ο γάμος έγινε στην Αμερική, παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι συνήθως στην Ελλάδα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρώην σύντροφος

Φωτογραφίες από το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το 2015

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος