Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Είχε προκαλέσει χαμό το 2019 και δεν το ξαναείδαμε - Οι βόλτες με το κόκκινο κάμπριο της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου

«Η ευτυχία είναι στιγμές»

Είχε προκαλέσει χαμό το 2019 και δεν το ξαναείδαμε - Οι βόλτες με το κόκκινο κάμπριο της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου
News 18.06.2022 13:46
Από Ελένη Μήτση

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πολλά ζευγάρια δημοσιογράφων, που πέρα από την αγάπη τους για το επάγγελμα που υπηρετούν, τους ενώνουν και τα πολλά χρόνια γάμου και η πορεία, που διανύουν μαζί με τα παιδιά τους.

Το πρόγραμμα τους είναι πιεστικό και οι υποχρεώσεις, πίσω από τις εκπομπές είναι ποικίλες, όταν όμως αποφασίζουν να ξεσκάσουν έχουν συγκεκριμένες συνήθειες, που τους χαλαρώνουν. Για την πόλη τους αρέσει οι βόλτες με το αυτοκίνητο, όπως το κόκκινο κάμπριο, που είχαν το 2019, ενώ το καλοκαίρι συχνά βγαίνουν στα ανοιχτά με το πολυτελές σκάφος τους.

Οι βόλτες της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου με το κόκκινο κάμπριο τους

Το σπίτι Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από το εσωτερικό του με την χλιδάτη διακόσμηση, όσο και από το εξωτερικό του με τον κήπο που είναι λες και βρίσκεται κάπου εξωτικά.

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με φυτά και τεράστιο ξύλινο τραπέζι - Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από τον κήπο του σπιτιού της

Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας - Τα αρετουσάριστα και χωρίς ψεγάδι πόδια της Τατιάνας Στεφανίδου

Share