Εκτός πλατό Τι λες Τώρα η Κατερίνα Καραβάτου - Τι συμβαίνει με την υγεία της και των παιδιών της

Οι πρώτες της δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός πλατό Τι λες Τώρα η Κατερίνα Καραβάτου - Τι συμβαίνει με την υγεία της και των παιδιών της

Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, καθώς όπως έγινε γνωστό νοσεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες με κορωνοϊό.

Μάλιστα, θετική στον ιό διαγνώστηκε και η κόρη της Αέλια, ενώ ο γιος της Αρίωνας ακόμη βγαίνει αρνητικό, σύμφωνα με τα όσα είπε έχοντας βγει μέσω skype στον αέρα της εκπομπής της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

«Δεν μου έχει ξανατύχει να βγω έτσι σε εκπομπή μου. Ναι περνάω ξανά Covid. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μου λείπετε όλοι. Έχω όλα τα συμπτώματα. Η Αέλια είναι θετική και ο Αρίωνας είναι αρνητικός» αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου

Με αφορμή το post του Justin Bieber στο instagram με το οποίο έκανε γνωστό ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο 11/6, ένα θέμα υγείας άγνωστο προς το κοινό, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει περίπου τρία χρόνια πριν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Justin Bieber ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του και παραδέχθηκε ότι είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα του αυτιού του και στα νεύρα του προσώπου του και έχει κάνει το πρόσωπό του να παραλύει.

Η παρουσιάστρια δήλωσε με αφορμή την πάθηση του τραγουδιστή:

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε:

«Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία».