Έχει καθηλωτικό κορμί και δεν το ξέραμε - Ο Σαράντος από το πάνελ του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' δείχνει τους κοιλιακούς του

Χαμός...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει καθηλωτικό κορμί και δεν το ξέραμε - Ο Σαράντος από το πάνελ του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' δείχνει τους κοιλιακούς του

Ο Δημήτρης Σαράντος είναι ένας από τε μέλη, που βλέπουμε στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' στο πλευρό της Μπέτυ Μαγγίρα. Πρόκειται για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, που έχει κάνει και κάποιες εμφανίσεις σε πάνελ παρόμοιων εκπομπών.

Η αύρα του είναι πολύ ευχάριστη και συχνά τον βλέπουμε να κάνει χιούμορ με τα υπόλοιπα μέλη ή ακόμα και να συμμετέχει στις κλασσικές πλάκες, που κάνουν όλοι μαζί. Για τη ζωή του εκτός του προγράμματος η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πολλά πέραν μόνο από όσα βλέπουμε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η πρόσφατη ανάρτηση του έκανε μια ασχολία του γνωστή και αυτή είναι η γυμναστική καθώς με ένα insta story του είδαμε πως έχει ένα πολύ καλά γυμνασμένο κορμί, με το οποίο ο ίδιος νιώθει πολύ καλά και από έγραψε το θεωρεί και ελκυστικό.

Ο Δημήτρης Σαράντος δείχνει τους κοιλιακούς του

Σαράντος - γυμνός

Η δουλειά του Σαράντου εκτός από τις εκπομπές

Ο Δημήτρης Σαράντος, ο οποίος πέρα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, κατά καιρούς εμφανίζεται σε διάφορα clubs για να “παίξει” μουσική και να ξεσηκώσει τον κόσμο με τις επιλογές του στα decks.

Ο Δημήτρης Σαράντος, ήταν για πολλά χρόνια στο πάνελ διαφόρων εκπομπών και στον χώρο θεωρείται ένας από τους καλύτερους στο είδος του.

Δημήτρης Σαράντος

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει πως ο Δημήτρης Σαράντος πήρε την απόφαση να κάνει τον dj σε γνωστό gay club της Αθήνας. Ο ίδιος μάλιστα είχε κοινοποιήσει φωτογραφία στο Instagram με τη Δέσποινα Βανδή, την ώρα που διασκέδαζε στο gay club.