Δεν χώραγε να κάτσει το κοινό - Κοσμοσυρροή στη συναυλία του Αργυρού και της Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Αναμενόμενο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν χώραγε να κάτσει το κοινό - Κοσμοσυρροή στη συναυλία του Αργυρού και της Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα είναι δύο από τους πολύ πετυχημένους και αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού, με τα τραγούδια να είναι συνεχώς πρώτα στα charts και οι συναυλίες ή τα μαγαζιά που εμφανίζονται να είναι πάντα sold out.

Kάτι αντίστοιχο συνέβη για άλλη μια φορά στην συναυλία, που έδωσαν μαζί στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατακλύστηκε από περισσότερους από 20.000 θεατές και η βραδιά έγινε sold out.

Ήταν σίγουρα ένα event υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής, που έγραψε ιστορία στα μουσικά χρονικά της πόλης, με τους δύο τραγουδιστές να ξεσηκώνουν το κοινό, ειδικά στην κοινή τους εμφάνιση, καθώς είναι γνωστό πως έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας στον άλλον και φοβερή χημεία.

Η θεαματική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Συναυλία Αργυρός

Συναυλία Φουρέιρα

Η τσουχτερή είσοδος στη συναυλία της Φουρέιρα στη Μύκονο

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το ''νησί των ανέμων'' με τη φαντασμαγορική συναυλία που έδωσε το βράδυ της Κυριακής 12/6. Το διάσημο cabaret restaurant «Lio» γέμισε από κόσμο παρόλο που η τιμή ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια άγγιζε τα 1.000 ευρώ! Η εκρηκτική performer ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό.

Εμφανίστηκε στη σκηνή με αστραφτερή γαλάζια ολόσωμη φόρμα, η οποία διέγραφε τέλεια το καλοσμιλεμένο κορμί της. Η διάσημη τραγουδίστρια διαθέτει άλλωστε μία από τις καλύτερες σιλουέτες στην ελληνική showbiz, επομένως ότι και να φορέσει την κολακεύει. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε και το μυστικό ρόφημα της γιαγιάς της που την βοηθάει να διατηρείται σε τέλεια φόρμα.

Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, tv stars και celebrities έδωσαν το παρών στο Lio. Ανάμεσά τους η Μαριάννα Λάτση, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαρία Καλάβρια.

Το εν λόγω cabaret restaurant αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και πιο glamourous του κόσμου, άνοιξε και φέτος στο νησί των Ανέμων και προσθέτει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή νότα στην νυχτερινή διασκέδαση του κοσμοπολίτικου νησιού.