Με 9 τούρτες εμφανίστηκαν επάνω στη σκηνή - Η απίστευτη έκπληξη για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με 9 τούρτες εμφανίστηκαν επάνω στη σκηνή - Η απίστευτη έκπληξη για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το Σάββατο 21/5 ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τα γενέθλιά του, αλλά και την ονομαστική του γιορτή, όπως και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram της, και ολόκληρο το κέντρο που εμφανίζονται οι τραγουδιστές γιόρτασε μαζί τους. Ο τραγουδιστής έγινε μόλις 36 ετών και οι συνάδελφοι και φίλοι του, του επιφύλασσαν την πιο όμορφη έκπληξη.

Η έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Κακοσαίου για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, και ο Γιώργος Κακοσαίος εμφανίστηκαν επί σκηνής, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που στηρίζει το σχήμα, κρατώντας εννέα τούρτες που σχημάτιζαν τον τίτλο της νέας επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού “Ελεύθερος". Αφού έσβησε τα κεράκια, τραγούδησαν όλοι μαζί το καινούριο του τραγούδι και απέσπασαν τα χειροκροτήματα του κοινού.

Σούσουρο με τις νέες ημίγυμνες φωτογραφίες του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ και κάθε του ανάρτηση προκαλεί αμέτρητα "εγκεφαλικά", με τις θαυμάστριές του να πέφτουν κυριολεκτικά στα πατώματα για χάρη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή, την καθημερινότητα και την δουλειά του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες του από το μπάνιο στην θάλασσα, την στιγμή που είναι έτοιμος να κάνει σερφ.

Το καλλίγραμμό κορμί του όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωσε τις διαδικτυακές του φίλες και μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

«LIFE IS A TRIP!! ???????? ???????? Enjoy the ride #taxidizwis #newalbum #22», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του. Να υπενθυμίσουμε ότι το "22" είναι ο τίτλος του νέου του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες.