Τώρα έχει βγει στην σύνταξη - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Σάκη Ρουβά και πεθερός της Ζυγούλη

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τώρα έχει βγει στην σύνταξη - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Σάκη Ρουβά και πεθερός της Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας καλλιτέχνης που από το 0 κατάφερε να "χτίσει" μια σπουδαία καριέρα και τώρα να μένει με την οικογένεια του σε τεράστια βίλα με όλα τα κομφόρ. Ο ίδιος ωστόσο, μαζί με τα αδέρφια του δεν είχαν τις ίδιες ανέσεις με το σήμερα.

Από πολύ μικρή ηλικία ο τραγουδιστής έπρεπε να φροντίζει τα αδέρφια του, ενώ όταν χώρισαν οι γονείς του μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του τον Ποταμό, μετά τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Σάκη Ρουβά

Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Ρουβάς, είναι συνταξιούχος οδηγός ασθενοφόρου και η μητέρα του, Άννα - Μαρία Παναρέτου, εργαζόταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στα Duty Free. Έχει δύο μικρότερους βιολογικούς αδερφούς, τον Βασίλη και τον Τόλη, ο Βασίλης γεννημένος το 1975 ο δε Τόλης το 1977, καθώς και έναν ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα του, τον Νίκο, που γεννήθηκε το 1991.

Σάκης Ρουβάς πατέρας Κωνσταντίνος

Η οικογένεια του ήταν φτωχή και ο Ρουβάς ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Από την ηλικία των τεσσάρων, έκανε μαθήματα μπαλέτου και πρόβαλλε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γονείς του ασχολούνταν με το θέατρο και τα θεατρικά δρώμενα και στην ηλικία των 10 ο Ρουβάς πρωταγωνίστησε στην πρώτη του θεατρική παραγωγή (Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι). Οι παλιοί του συμπρωταγωνιστές είχαν εντυπωσιαστεί με το ταλέντο του. Σύντομα μετά από αυτό, ο Ρουβάς ανακάλυψε την μουσική για την οποία έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όσο για τον αθλητισμό. Ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα, εμπνευσμένος από παγκόσμιους καλλιτέχνες όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Το 1984 οι γονείς του χώρισαν. Ο ίδιος με τον έναν αδερφό του, τον Τόλη, μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του τον Ποταμό, μετά τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Ο νεαρός Ρουβάς έκανε διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων δουλειά ως βοηθός σε κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων, ως οικοδόμος αλλά και ως μπάρμαν. Από την προσχολική ηλικία έδειχνε να έχει δυσκολία στο σχολείο, ειδικά στην ανάγνωση και τη γραφή (κάτι σαν Δυσλεξία). Λόγω του ότι εργαζόταν κατά την διάρκεια της μέρας, ο Ρουβάς πήγε σε βραδινό Γυμνάσιο & Λύκειο μαζί με την μητέρα του, η οποία είχε τελειώσει μόνο το δημοτικό.

Ο αδερφός του Απόστολος και οι σχέσεις που διατηρούν

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη σχέση του, βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά τη νύχτα της Παρασκευής 17/6, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γοητευτικός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδελφό, Σάκη με κέντρο την δική του, ξεχωριστή διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το Survivor, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ».

«Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει «αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά» και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ».

«Το ότι λέγομαι Ρουβάς, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Απόστολος και Σάκης