Σάλος με το Asia Express - Απέβαλλαν ζευγάρι λίγο πριν βγει στον αέρα το παιχνίδι

Βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σάλος με το Asia Express - Απέβαλλαν ζευγάρι λίγο πριν βγει στον αέρα το παιχνίδι

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση από το Asia Express, εκτός του ταξιδιωτικού παιχνιδιού είναι πλέον και η Θεοδώρα Ρασέλ με τη μητέρα της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 έπειτα από παραβίαση ενός πολύ σημαντικού κανόνα!

Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, δεν έχει γίνει γνωστός ο συγκεκριμένος κανόνας στον οποίο δεν υπάκουσαν μητέρα και κόρη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες ενημερώνυν πως οι δυο τους ήδη βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα.

Τι συνέβη και αποβλήθηκε η Ρασέλ Θεοδώρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, η πρώην παίκτρια του GNTM μαζί με τη μητέρα της επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Καμπότζη και το Βιετνάμ όπου βρίσκονταν καθώς παραβίασαν έναν σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το Asia Express είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση οι οποίοι δεν άντεξαν τις κακουχίες ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη που όπως είπαν, τούς συνέβη κάτι σοβαρό και έτσι έπρεπε να επιστρέψουν.

Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει