«Ήταν… άνθρακας ο θησαυρός» - Η Τίνα Μεσσαροπούλου "έσφαξε" με το γάντι τον Φοίβο Παπαδάκη

Το αιχμηρό σχόλιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν… άνθρακας ο θησαυρός» - Η Τίνα Μεσσαροπούλου

Μία άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη, έδωσε η γνωστή τηλεκριτικός και παρουσιάστρια Τίνα Μεσσαροπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 στο Χαμογέλα και Πάλι, μιλώντας για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητήθηκαν αυτή τη σεζόν.

Ήταν άκρως αποκαλυπτική και τα είπε έξω από τα δόντια, όπως κάνει πάντα, σχετικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα media ενώ φρόντισε να μην κρύψει με τίποτα τα πιστεύω της σχετικά με ορισμένα πρόσωπα. Η δημοσιογράφος του Happy Day λοιπόν έκανε λόγο για τον Φοίβο Παπαδάκη, λέγοντας πως ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις στο να προχωρήσει στην τηλεόραση, δεν κατάφερε να κάνει κάτι ακόμα.

Οι δηλώσεις της Μεσσαροπούλου για τα τηλεοπτικά δρώμενα

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι παρουσιαστές που εκτοξεύτηκαν με την υπόθεση της Πισπιρίγκου είναι πολλοί. Η Ζήνα Κουτσελίνη έχτισε πάνω στην ιστορία αυτή και κατάφερε να το εξαργυρώσει στην πορεία της εκπομπής. Επίσης η Τατιάνα Στεφανίδου. Είχαμε αμφιβολίες για το μέλλον της στον Alpha αλλά αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά ασχολήθηκε επίσης με την επικαιρότητα και μετέτρεψε την εκπομπή σε λίγο πιο ενημερωτική»

«Η σύμπραξη Σκορδά – Λιάγκα κατάφερε να διασώσει και τους δύο. Και τη Φαίη, αν και πολλές φορές παραγκωνίστηκε, αλλά και ο Λιάγκας πήρε πάλι τα πάνω του. Στο τηλεοπτικό τους διαζύγιο υπερίσχυσε θεωρώ ο εγωισμός και όχι το συμφέρον»

«Η Μαρία Αναστασοπούλου θεώρησε τη μεταγραφή της δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη ένα σίγουρο βήμα εξέλιξης. Φαντάζομαι ότι στο μυαλό της έχει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα φύγει κάποια στιγμή από την πρωινή ζώνη και αυτή θα έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει... Ο Φοίβος Παπαδάκης ήταν… άνθρακας ο θησαυρός. Είχε όλες τις προϋποθέσεις για να ακουστεί στην τηλεόραση, αλλά ακόμη θέλει πολλή δουλειά»

Εκείνη αποκάλυψε μάλιστα για Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου πως...

Τα πέρα δώθε στα κανάλια έχουν πάρει φωτιά, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι παρουσιαστές προσπαθούν να βρουν την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη. Ωστόσο κάποιοι επιτυχώς έχουν ήδη υπογράψει, ενώ άλλοι βρίσκονται στην αναμονή.

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γνωστό μοντέλο κάνει το μεγάλο come back στη μικρή οθόνη, με την παρουσίαση του νέου reality του ΣΚΑΪ, Love Island. Ενώ στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί και η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα έχει μία από τις καρέκλες των κριτών στο «My Style Rocks».