«Όχι να κάνει την ουρά σε εκπομπή που θα έχει ο Λιάγκας» - Κόλαφος" ο Γκουντάρας για τη Φαίη Σκορδά

«Ειδικά φέτος η Φαίη δεν υπάρχει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όχι να κάνει την ουρά σε εκπομπή που θα έχει ο Λιάγκας» - Κόλαφος

Πολλή συζήτηση και σούσουρο υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από το Πρωινό και το τηλεοπτικό μέλλον του, αλλά και αν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζουν να είναι μαζί και του χρόνου ή παίρνουν τηλεοπτικό "διαζύγιο". Το θέμα συζητήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 στο «Όλα γκουντ» με τον Γκουντάρα και την Γραμμέλη να έχουν διαφωνίες...

Όσα υποστήριξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Ειδικά φέτος η Φαίη δεν υπάρχει. Αυτή η εκπομπή είναι ταυτισμένη με τη Φαίη. Όταν βλέπεις μια εκπομπή που προσπαθεί να πει μια κουβέντα και βλέπεις την απαξίωση. Η γνώμη μου είναι ότι φέτος τηλεοπτικά στο Πρωινό η Φαίη δεν υπήρχε. Ήταν μια εκπομπή που τη μάζεψε πάνω του ο Λιάγκας. Το πρόβλημα είναι αυτό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο.

Η Φαίη ήταν απούσα από την επιτυχία της εκπομπής. Εγώ στη Φαίη θα πρότεινα αλλαγή περιβάλλοντος. Να φύγει αν έχει προτάσεις – φαντάζομαι θα έχει, περιζήτητη είναι- να πάει να στήσει τη ζώνη όπως πολύ καλά ξέρει και όχι να κάνει την ουρά σε μια εκπομπή που θα έχει ο Γιώργος Λιάγκας. Πολλές φορές στην επιτυχία γίνεται ένα μπάχαλο» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τοποθετήθηκε λέγοντας :«Διαφωνώ με όσα ειπώθηκαν. Άνθρωποι που έχουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση έχουν λόγο για την καριέρα τους και δεν μπορεί η επιτυχία στα νούμερα να καθορίζει τις επιλογές τους. Δεν θεωρώ ότι η Φαίη χαντακώθηκε ή ότι είναι απούσα. Ότι ο Λιάγκας βγήκε μπροστά ναι, αλλά το Πρωινό δεν είναι μόνο αυτή η πρώτη ώρα. Θα βρεθεί μια φόρμουλα.

Η απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το πρωί της Πέμπτης 9/6 οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα, λίγο πριν κάνει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Μάλιστα μιλώντας στην Ελένη Μουστάκη και το «Mega Καλημέρα» ο παρουσιαστής έδωσε τέλος στις φήμες που τον θέλουν ανάμεσα σε δύο τηλεοπτικά κανάλια.

«Πολύ έντονη σεζόν και είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε να δούμε. Τρομερός ανταγωνισμός σε όλες τις ζώνες. Τίποτα δεν ειπώθηκε για το Όλα Γκουντ, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου με κέφι.

Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ για τα επόμενά μου βήματα θα φροντίσω να κάνω το καλύτερο για την οικογένειά μου. Αν προκύψει κάτι καλό θα το κάνω, αν δεν προκύψει δεν τρέχει και τίποτα, είμαι εδώ μάχιμος. Είναι εποχή που όλοι συζητούν, τα βάζεις όλα κάτω και παίρνεις την καλύτερη απόφαση.

Αυτή τη στιγμή συζητώ τα πάντα, έχουμε χρόνο ακόμα, δεν είναι κάτι που θα με τρελάνει. Εγώ δεν τρελαίνομαι για την τηλεόραση, τρελαίνομαι για τη δουλειά μου», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αν βάλεις κάτω το τι ακούγεται όλη τη χρονιά, έχουν ακουστεί τα πάντα. Δεν έχω ιδέα για τους αντικαταστάτες. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των γραφείων και των κέντρων αποφάσεων, δεν με αφορά το παρασκήνιο. Για τα επόμενά μου βήματα θα φροντίσω για το καλύτερο για την οικογένειά μου» συμπλήρωσε.

«Όλοι οι παρουσιαστές μιλούν αυτήν την περίοδο και είναι σημαντικό να χτυπάει το τηλέφωνο και να υπάρχει μια τιμητική πρόταση που σε περιμένει. Από κει και πέρα τα βάζεις όλα κάτω και κοιτάς να πάρεις την καλύτερη απόφαση. Αυτή τη στιγμή συζητώ τα πάντα, και μόνος μου και μαζί με τη Ναταλί. Έχουμε χρόνο ακόμα», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν έχω τέτοια προβλήματα και με την Κατερίνα είχα περάσει δύο υπέροχα χρόνια γιατί υπήρχε τρομερός αλληλοσεβασμός, καθαρό βλέμμα, μεγάλη χαρά όταν πήγαινα στη δουλειά. Αλλά όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή».