Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Τα κανάλια που τους "διεκδικούν" μετά τον ΣΚΑΙ - Το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

Θα τους δούμε μαζί ή χωριστά;

Τα κανάλια που τους
News 27.05.2022 10:03
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ απολαμβάναμε την φετινή σεζόν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι.

Το τηλεοπτικό μέλλον Κάκκαβα - Γκουντάρα

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως "έκλεψαν" την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN.

Το τηλεοπτικό μέλλον Κάκκαβα - Γκουντάρα

Τι είχε αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα σεζόν)

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο...» - Το τηλεοπτικό μέλλον Γκουντάρα και Κακκαβά

Εκείνος είναι 52 ετών, ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

Share