«Άντε να πάω να τον ξεπεράσω!» - Όλο το παρασκήνιο πριν το "ναι" της Βρισηίδας για το Survivor

Τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Άντε να πάω να τον ξεπεράσω!» - Όλο το παρασκήνιο πριν το

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 στο Όλα Γκουντ, καλεσμένη ήταν ένα πρόσωπο που μας απασχόλησε αρκετά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κυρίως λόγω της συμμετοχής της στο Survivor και του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Ο λόγος για τη Βρισηίδα Ανδριώτου λοιπόν, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων μίλησε και αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να πάρει μέρος στο Survivor.

Για ποιο λόγο είπε το ναι η Βρισηίδα

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να πει “ναι” στην πρόταση που της έγινε για το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο χωρισμός την από μια σχέση 1.5 χρόνου που είχε.

«Για το Survivor με πήραν τηλέφωνο. Είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο και λέω “άντε να πάω να τον ξεπεράσω”. Δεν είναι κάποιος που ξέρετε ο συγκεκριμένος πρώην. Γενικά, δε δείχνω την προσωπική μου ζωή. Όσες σχέσεις και να είχα, δεν τις έχω προβάλει στο Instagram. Μια φορά κάποιος ήθελε ντε και καλά για να το δείξει αυτός, όχι εγώ. Δεν τις πουλάω. Είχα λοιπόν μια σχέση 1.5 χρόνο, χώρισα και ήθελα να πάω να τον ξεπεράσω στο Survivor» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η αλήθεια για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί για το αν τελικά είναι μαζί η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ειδικά μετά την αφιέρωση της νίκης του παίκτη του Survivor στην Influencer. Για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Βρισηίδα το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6 βρέθηκε στον καναπέ του Love It.

«Όταν με έσπρωξε ο Σπύρος Μαρτίκας δεν υπερέβαλα, ήταν όντως απότομο. Στην αρχή δεν ήθελα καν να τον βλέπω, γιατί όταν είναι ο σύντροφός σου που λες ότι είσαι ερωτευμένη, τον αγαπάς και όλα αυτά και ξαφνικά κάνει κάτι τέτοιο είναι κάπως. Όλα αυτά μου τα έχει πει ο ίδιος. Εγώ δεν του έχω πει σ’ αγαπώ ενώ αυτός μου έχει πει.

Πίσω από τις κάμερες μου είχε εκδηλώσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Από την ένωση ξεκίνησε να με φλερτάρει και η Ευρυδίκη έβαλε το χέρι της. Άρχιζε να με θαυμάζει, ερχόταν τα πρωινά και με ξύπναγε με ένα φιλί», δήλωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συνέχισε: «Στο τέλος το ζούσαμε κρυφά, γιατί άκουγε πολύ άσχημα σχόλια από την ομάδα του. Δεν χαιρόταν κανείς με αυτό γιατί πίστευαν ότι εξαιτίας αυτού θα μείνουμε στο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην παρεξήγησή της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε: «Πριν μπούμε στο παιχνίδι, λέγαμε ο καθένας πράγματα που γνωρίζαμε ο ένας για τον άλλο. Το μόνο που είπα εγώ είναι τη γνωρίζω για την Ναυσικά και που την έχω γνωρίσει. Η Μυριέλλα τα παραφούσκωσε και να έχει κοντά της στη Ναυσικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της, ξέρω καλά τι έχω πει, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω να με πιστέψει».