«Να μας ζήσεις...» - Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη βάφτιση της κόρης της

Το τρυφερό μήνυμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να μας ζήσεις...» - Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη βάφτιση της κόρης της

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις καλεσμένων, σήμερα Σάββατο 18/6 στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, το ζευγάρι βάφτισε την κορούλα του, που πήρε το όνομα Σιέννα- Ηλέκτρα.

Νονοί της ενός έτους νεοφώτιστης Σιέννας-Ηλέκτρας είναι οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού Κωνσταντίνα Βασιλείου, Πέτρος Ανδριόπουλος, Μιχάλης Νέζης και Δώρα Τσακανίκα.

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την βάφτιση

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά αγκαλιά της την κορούλα της και έγραψε: «Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου!!! Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς».

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη βάφτιση της κόρης της

Με φοβερή θέα και πέτρινο το σπίτι της στο Γύθειο

Με καταγωγή από την Σκάλα Λακωνίας, η Αθηνά Οικονομάκου δεν γινόταν να μην έχει το δικό της σπίτι κοντά στον τόπο όπου είναι οι γονείς της. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός και επιχειρηματίας διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι στο κέντρο του Γυθείου, το οποίο επισκέπτεται με την οικογένεια της συχνά πυκνά, κυρίως όμως τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να ηρεμεί από την βαβούρα της πόλης.

Αρκετές είναι θα λέγαμε οι φορές που μας έχει δείξει τόσο το εσωτερικό του, όσο και την ασύλληπτη θέα που έχει η βεράντα της, μέσα από διάφορες αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Όταν ταξιδεύουν στην κωμόπολη, οι εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες είναι πολλές, ενώ νωρίς το βράδυ είτε κάθονται στο απίστευτο μπαλκόνι που έχουν το οποίο βλέπει θέα θάλασσα ή κατεβαίνουν στο κέντρο του Γυθείου για χαλαρό ποτό.

Όσον αφορά το σπίτι της (δείτε και το σπίτι που μένει με την οικογένεια της στην Αθήνα), είναι όλο χτισμένο από πέτρα, ενώ έχει τεράστιο κήπο με λουλούδια και φώτα παντού. Θέα βλέπει το νησάκι όπου είναι ο φάρος, αλλά και όλη την θάλασσα.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Αθηνά Οικονομάκου εξοχικό Γύθειο

Αθηνά Οικονομάκου εξοχικό σπίτι Γύθειο φωτογραφίες