Δεν την αναγνωρίσαμε με την τεράστια αλλαγή - Από ξανθιά η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε...

Άλλος άνθρωπος!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν την αναγνωρίσαμε με την τεράστια αλλαγή - Από ξανθιά η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε...

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα πολύ διαφορετικό look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 17/6 και από ξανθιά την είδαμε...καστανή! Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι όλοι άνθρωποι των αλλαγών, και κάποιοι τολμούν εύκολα ενώ άλλοι όχι, αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου (δείτε εδώ τα ευχάριστα για εκείνη) έκανε την διαφορά και εμφανίστηκε στον λογαριασμό με μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφήνοντας για λίγο το κατάξανθο χρώμα της στην άκρη.

Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με καστανά μαλλιά

Η 42χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια, το απόγευμα της Παρασκευής, έκανε ένα story στο προφίλ της, στο οποίο υπάρχει μία selfie με καστανά μαλλιά. Κατευθείαν ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για μία μόνιμη αλλαγή, αφού βρισκόταν σε κατάστημα με περούκες και δοκίμαζε -πιθανότατα για κάποιον ρόλο της-, όμως, και πάλι, το κοινό της είχε την ευκαιρία να τη δει με εντελώς διαφορετικά μαλλιά.

Από ξανθιά η Ντορέτα Παπαδημητρίου έγινε...

Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας τους πειραματισμούς της Ντορέττας, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να επεξεργαστείς μία αλλαγή!

Η αποκάλυψη για τα επαγγελματικά της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/6). Η ηθοποιός που πέρασε μερικές δύσκολες μέρες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά της, για την παρουσίαση του Game Of Chefs και για το αν θα πήγαινε στο Survivor.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως αν έκανε κάτι τώρα, θα ήταν μια εκπομπή με περισσότερο κέφι.

«Περνάω διάφορες φάσεις. Τώρα περνάω τη φάση που αν έκανα εκπομπή θα ήταν κάτι σε πιο διασκεδαστικό. Ένα παιχνίδι, κάτι που θα είχε πιο πολύ κέφι και χαρά», είπε χαρακτηριστικά.