''Θα μου επιτρέψετε να βάλω μια τελεία...'': Οι νέες δηλώσεις της Ευγενίας Παναγοπούλου για τον Φιλιππίδη

Τι ενόχλησε την ηθοποιό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα μου επιτρέψετε να βάλω μια τελεία...'': Οι νέες δηλώσεις της Ευγενίας Παναγοπούλου για τον Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη στο «Τύπος tv» και την είδαμε να αντιδράει όταν η ερώτηση έφτασε στην υπόθεση Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Τρία μίλια», έχει συνεργαστεί στο παρελθόν επί τρία έτη με τον Πέτρο Φιλιππίδη και είχε κάνει και η ίδια αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του όταν είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν στη φόρα οι καταγγελίες με αφορμή το metoo.

Τότε λοιπόν η Παναγοπούλου είχε πει πως τον είχε ως πρότυπο και έπεσε στα μάτια της, ενώ είχε κάνει αντίρροπες δηλώσεις σχετικά με τον χαρακτήρα του, αφού τη μία ήταν θετικός και δοτικός και την άλλη την προσέβαλε και της χάλαγε το κέφι. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει του είχε στείλει και μήνυμα μετά το τέλος της μακρόχρονης συνεργασίας τους.

Η συνέντευξη της Παναγοπούλου και η αντίδρασή της στην ερώτηση για τον Φιλιππίδη

-Μέσα σε αυτή τη διαδρομή, ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες αλλά κι οι πιο δύσκολες στιγμές;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία και κατ’ επέκταση δύσκολη στιγμή ήταν όταν σταμάτησα να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Όταν κάποιες καταστάσεις με λύγισαν και με έκαναν να νιώσω ότι δεν μπορώ. Αλλά η πιο όμορφη στιγμή ήρθε όταν κατάφερα να σηκωθώ».

-Τελικά η επιτυχία ενός ηθοποιού είναι θέμα επιλογών, τύχης, ευκαιριών;

«Νομίζω ότι είναι συνδυασμός όλων. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επιτυχία είναι κάτι τελείως διαφορετικό για τον καθένα κι αυτό πρέπει να το ξέρει ο ίδιος για τον εαυτό του, γιατί έτσι δεν θα χαθεί ποτέ ό,τι και να γίνει».

-Νιώθεις ότι στάθηκες τυχερή με τις συνεργασίες σου;

«Νιώθω πολύ τυχερή γενικά! Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα!»

-Συνεργάστηκες με τον Πέτρο Φιλιππίδη για αρκετά χρόνια…. Όταν είδες τις καταγγελίες, έπεσες από τα σύννεφα;

«Θα μου επιτρέψετε να βάλω μια τελεία σε αυτό το θέμα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε το όριο που πρέπει αν βάλω από εδώ και πέρα».

«Ένα κομμάτι μου τον αγαπά» - Σοκάρει η Ευγενία Παναγοπούλου

Η Ευγενία Παναγοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, το πρωί της Κυριακής 29/5, και αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο έχει καταδικάσει στο παρελθόν.

Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του STAR, Τρία Μίλια, εξήγησε πως έζησε και τα δύο πρόσωπα του κατηγορούμενου, όμως η κακή του πλευρά την σόκαρε και την έκανε να αμφιβάλλει για το ταλέντο της.

Παρόλα αυτά, θεωρεί πως το ταλέντο του είναι απερίγραπτο, ενώ ένα κομμάτι του εαυτού της τον έχει βαθιά στη ψυχή του, διότι έχει ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με τον ηθοποιό και έχει δει και τον τρόπου που λειτουργούσε ως πατρική φιγούρα στο παιδί του.

«Βίωσα δύο ειδών συμπεριφορές. Μια πολύ όμορφη, που με άνθισε και μία πολύ δυσάρεστη. Δύο πρόσωπα. Το τι ήταν αυτό που τον άλλαξε το ξέρει μόνο ο ίδιος. Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με πρόσβαλε, είχα τρομερό άγχος για το αν θα τα καταφέρω.

Ήξερα ότι είμαι δίπλα σε έναν πολύ σκληρό κι αυστηρό άνθρωπο. Είναι αδιανόητο ταλέντο, αυτό δεν μπορεί να του το πάρει κανείς. Από εκεί και πέρα τι κρύβει η ψυχή του το ξέρει μόνο ο ίδιος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Επικοινώνησα τηλεφωνικά και δεν πήρα απάντηση. Του έστειλα ένα πολύ ευγενικό μήνυμα με όλα αυτά που με έπνιγαν κι απάντηση δεν πήρα… Ήταν χαστούκι το ένα μετά το άλλο. Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον θαύμαζα, τον έχω δει σε τρυφερές του στιγμές και σαν πατέρα. Δεν είναι μόνο ο κακός, έχω δει και τον άνθρωπο σε ορισμένες στιγμές».