Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ίχνος ρετούς και με εντυπωσιακό μαγιό στην παραλία

To story της παρουσιάστριας πργματικά εντυπωσιάζει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ίχνος ρετούς και με εντυπωσιακό μαγιό στην παραλία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της showbiz και κάθε φωτογραφία της είτε από το στούντιο, είτε οι πιο φυσικές από τις στιγμές χαλάρωσης πραγματικά εντυπωσιάζει. Η δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία όπως φαίνεται από το story της στο instagram να χαλαρώσει στην παραλία και η αρετουσάριστη φωτογραφία της με το καλλίγραμμο κορμί της πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στην Κύθνο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μαζί με τον άντρα της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους, όπου απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς. Μάλιστα δεν παρέλειψε πέρα από τις οικογενειακές φωτογραφίες να δημοσιεύσει και δικές της φωτογραφίες με μαγιό και σώμα που θα ζήλευαν πολλές 20άρες.

Το story της Τσιμτσιλή με μαγιό στην ξαπλώστρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τραβάει σέλφι χωρίς ίχνος φίλτρου

Η παρουσιάστρια απόλαυσε το σαββατιάτικο μπάνιο της και μας χάρισε μια σέλφι χωρίς ίχνος φίλτρου, χαλαρή, μαυρισμένη και με το καλοσχηματισμένο κορμί της να διαγράφεται.

Τρώει 42 γραμμάρια από... - Πώς δεν έχει καθόλου λίπος στα πόδια της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όλα τα επιφωνήματα θαυμασμού ταιριάζουν σε αυτές τις εικόνες! Και πώς αλλιώς, αφού μία προς μία οι αγαπημένες μας σταρ δείχνουν χωρίς... αιδώ (και γιατί άλλωστε!) τα hot κορμιά τους και τα θεϊκά τους πόδια, φορώντας τα πιο trendy μαγιό της σεζόν και κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές σε πισίνες, θάλασσες και ακτές.

Κι αν εσένα σου φαίνεται περίεργο που τα... κορμιά αυτά δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, λίπους ή περιττών κιλών, μην πολυ-προβληματίζεσαι! Τα κορίτσια εφαρμόζουν εδώ και μήνες τα δικά τους tips, κάνουν αρκετές ώρες γυμναστική και φυσικά βάζουν... λουκέτο στο ψυγείο τους, αποφεύγοντας ό,τι παχυντικό έχει μέσα, δίνοντας έμφαση σε φρούτα, λαχανικά και σε όλες τις δροσερές light νοστιμιές που φτιάχνουν οι ίδιες.

Α! Και για να μην το ξεχάσω, πάνω στην πόρτα του ψυγείου τους βάζουν το μότο “όποιος θέλει το... κορμί, βρίσκει τον τρόπο”! Δες, λοιπόν, τι σε συμβουλεύουν από πρώτο χέρι...

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

42 γρ. αμύγδαλα καθημερινά! Αυτά καταναλώνει η παρουσιάστρια του Happy Day αφού σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, έτσι μειώνεται σημαντικά το λίπος των ποδιών αλλά και της κοιλιάς. 2 σε 1 δηλαδή...