«Από εκεί βγάζω τα λεφτά μου...» - Η δουλειά που κάνει η Άννα Μαρία πέραν του μόντελινγκ

«Στην Ελλάδα δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από εκεί βγάζω τα λεφτά μου...» -  Η δουλειά που κάνει η Άννα Μαρία πέραν του μόντελινγκ

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 19/6 και ανάμεσα στα όσα ανέφερε μίλησε για τα προσωπικά της αλλά και για το πως είναι σήμερα ο χώρος του μόντελινγκ για ένα νέο κορίτσι ΄όπως είναι και εκείνη.

Τονίζοντας λοιπόν, πως οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές δε δίστασε να αποκαλύψει πως ο τρόπος με τον οποίο βγάζει τα χρήματα της για να ζει είναι το instagram. Όσο για τα προσωπικά της δεν είπε πολλά, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν ισχύουν οι φήμες για την ερωτική της ζωή και πως ο μόνος άντρας που βλέπει αυτή την περίοδο είναι ο booker της.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τον τρόπο που βγάζει χρήματα

«Δε μου έχει συμβεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά αλλά έχω ακούσει ιστορίες που με έχουν τρομάξει. Αν μου συμβεί τέτοια συμπεριφορά, θα ξέρω να την αντιμετωπίσω».

Για το modeling στη χώρα λέει: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές στο modeling και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις μέσω Instagram. Από εκεί βγάζω εγώ τα λεφτά μου».

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στο GNTM. «Ο Δημοσθένης από το GNTM, ήταν μεγάλος σε ηλικία και δε νομίζω ότι μπήκε στο ριάλιτι για τη μόδα. Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ».

«Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια». Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάποια σχέση στην προσωπική της ζωή. «Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου».

Όταν η Άννα Μαρία έβαψε τα μαλλιά της ροζ

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του φετινού νικητή του GNTM, Ηρακλή, και κάπως έτσι, έβαψε κι εκείνη τα μαλλιά της ροζ. Η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM έχει πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της από τη μέρα που έφυγε από το ριάλιτι και η τελευταία αλλαγή που έκανε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.