Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Στάνκογλου - Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του

Φοβερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Στάνκογλου - Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι στην ευχάριστη θέση να βρίσκεται στα γυρίσματα της σειρά ''Το νησί'' και να μπορεί να δίνει και κάποια σχετικά spoiler, ενώ παράλληλα στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει στιγμές με τον μικρό του γιο.

Πρόκειται για τον Φίλιππο, που δεν τον βλέπουμε και πολύ συχνά, όμως αυτή τη φορά ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά του, που έκλεισε τα 8. Μπαμπάς και γιος είναι μαζί στην παραλία και από ό,τι φαίνεται ο μικρός έχει υιοθετήσει το στιλ του πατέρα του, έχοντας και εκείνος μακριά μαλλιά.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου για τα γενέθλια του γιου του

«Χρόνια σου πολλά αντράκι μου γέρος δυνατός τυχερός και με χαμόγελο…εγώ πάντα μαζί σου!!».

Στάνκογλου - γιος

«Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται από την συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, μίλησε και για την παράσταση «Killer Joe» που σκηνοθετεί.

Να τονίσουμε πως, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς.

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά “Όρκος” στην ΕΡΤ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά».

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω. Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία».

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ σε ό,τι αφορά στα όνειρά του ο ίδιος ανέφερε ότι «ονειρεύομαι να πάρω το δίπλωμά μου και να κάνω ελεύθερη πτώση μόνος μου, τα ταξίδια, αλλά και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα».